Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Abandoned
#53781

NA Abandoned  (2022)

horror

A fiatal pár egy távoli tanyára költözik újszülött gyermekével. A nő szülés utáni depresszióban szenved, emellett kénytelen szembesülni néhány sötét titokkal is. több»

大雨
#53782

NA 大雨  (2024)

animáció

Rendező: Zhigang Yang

Nyári Károly koncert az Operaházban
#53783

zenés

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után, pályafutásának mérföldköveként, 2017 júliusában mutatta be egyik legkülönlegesebb koncertjét a zene fellegvárában,... több»

A tenor
#53784

NA A tenor  (2020)

dokumentum

A leghíresebb kortárs bolgár tenor, Kamen Chanev zenei portréja. Hatalmas nemzetközi karriert befutó operaelőadóként bejárta a világ színpadait, fellépett Bécsben, Milánóban,... több»

Az én másik Oroszországom
#53786

dokumentum

Christof Franzen a svájci televízió moszkvai tudósítója. Megbízatása 10 év után lejár. De mielőtt hazatérne, nagy feladatra vállalkozik: meg akarja mászni Európa legmagasabb... több»

#53791

vígjáték

Egy újságíró és egy atipikus politikus felfedeznek egy holttestet, amely meglepő módon feltámad előttük. Váratlan események sorozata révén különös baráti közösség szövődik,... több»

#53793

vígjáték

Egyetlen éjszaka alatt egy felelősségteljes, rendmániás és irányító típusú nő kénytelen lesz minden olyasmit megtenni, amit az elmúlt harminchat évben nem mert. több»

#53795

dokumentum

Szomorú tapasztalat, hogy feltűnő színük és tekintélyes méretük ellenére napjainkban egyre nehezebb orángutánokra akadni Borneó esőerdeiben. Lehet, hogy igaza van azoknak a... több»

Rendező: Tim Dalby