Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53901

fantasy

Néhány tinédzser véletlenül egy ősi lényt szabadít rá szülővárosára, amelyet még Halloween éjféle előtt meg kell állítaniuk. több»

A jószolgálat oroszlánjai
#53908

dokumentum

5 éve adták át a Magyarországi Lions Klubok Szövetségének székhelyét, a Wanatka Lions Központot.  Riportfilmünk ebből az alkalomból készült. több»

#53909

misztikus

Az ikertestvérek, Nikki és Nora újra egymás életébe kényszerülnek, amikor megörökölnek egy nyomozóirodát. Miközben egy gyilkosságot oldanak meg, rájönnek, hogy a... több»

#53910

fantasy | misztikus

Az uralkodónő lányának eltűnése rábír két testvért, hogy újra békét és szövetséget kössönek, miután egy háború szembe állította őket egymással. több»

#53911

dráma

Egy fiatalember másról álmodik, mint az üzlet, amelyet hamarosan átvesz, és a vele járó házaséle:; vonzza a falujában fellépő furcsa vaudeville-társulat pikáns élete. több»

#53913

NA Elgskogen  (2021)

dokumentum

Norvégiában szent dolognak számít a jávorszarvas vadászata, amely nagy hagyományokra tekint vissza.

Rendező: Ane Helga Lykka

#53914

NA The Wendigo  (2022)

horror

Egy rosszindulatú algonquiai szellem, amelyet szarvasfejű, patás és agancsos fenevadként írnak le, és amely Északkelet-Amerika jéghideg vadonjában lakik, megszállja azokat a lelkeket,... több»

#53916

dráma | romantikus | vígjáték

Lisszabonban szerelem szövődik egy félénk brazil férfi és egy bátor portugál nő között.

#53917

horror | misztikus

Egy anya rejtélyes halála és gyermeke eltűnése egy csoport szabadúszó újságírót Svédországba vezet. A négyfős csoport a híres újságíró, Linn Söderqvist vezetésével riportot... több»

A tojás - egy új élet kezdete
#53918

dokumentum

Az állatok 99 %-a tojással szaporodik, tehát, meghatározó szerepet játszik a földi élet kialakulásában. A film a tojásrakás titkaiba vezet be minket a halaktól a rovarokon át a... több»

#53919

dráma

Angie és Pat már több mint négy évtizede együtt vannak, de Pat váratlan halála után Angie Pat családjának kiszolgáltatva találja magát, miközben küzd, hogy megőrizze... több»

Böll közlegény megmentése
#53920

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban náci tizedesként szolgált Heinrich Böll három hónapját meséli el. A több frontot is megjárt, sérült katona 1944-ben Magyarországon lábadozik,... több»