Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53921

dokumentum

Athén szívében fekszik az Akropolisz, az ókori metropolisz maradványa, amely több mint 2000 éve néz le a város többi részére. A templomok és műemlékek komplexuma az i. e. 5.... több»

#53922

dokumentum

Bár 1945 januárjában már mindenki előtt világos, hogy a náci Németország vereséget szenved, a csatazaj nem ül el, sőt ellenkezőleg: a háború épp most lép a legvéresebb,... több»

#53923

romantikus | vígjáték

Jacques elvált, és egy kis borászatot vezet, amely a csőd szélén áll. Hortense, aki elhatározza, hogy nem akarja egyedülállóként leélni az életét, elhatározza, hogy részt vesz egy... több»

Szélsőséges Dél-Afrika
#53924

dokumentum

Dél-Afrika szélsőséges környezeti feltételei között csak szélsőségesen jól alkalmazkodó élőlények képesek életben maradni. Így aztán az egyes állatfajok „alapváltozatai”... több»

#53925

vígjáték

Egy dokumentumfilmes stáb követi a politikai szélhámost, Rick Klingmant, aki összefog a haverjával, Simonnal, hogy elintézzenek egy rivális kongresszusi képviselőjelöltet. több»

#53926

vígjáték

#53927

dokumentum

Eperjes Károly Magyar Passió című filmjének előkészületeit rögzíti a werkfilm. A film Várnai Péter könyvének feldolgozása, amely a nyomasztó '50-es évekbe kalauzolja el a nézőt,... több»

#53928

dokumentum

Sylvain Tesson író szeszélyes és veszélyes tervet eszelt ki: egy francia hegymászócsoporttal megmászni a patagóniai Fitz Roy-vonulat egyik csúcsát, majd a szédítő magasból szárnyas... több»

Rendező: Christophe Raylat

Szereplők: Sylvain Tesson

#53929

NA Petropolis  (2022)

dráma | sci-fi | thriller

#53930

dokumentum

Amikor Howard Carter 1922-ben megtalálta Tutanhamon sírját, az egész világ a szenzációs felfedezésről és a sírkamrából előkerült tárgyakról beszélt. Az évtizedek során azonban... több»

X. Adventer&Fishing IBCC
#53932

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

A világ legnagyobb pontyfogó versenye 2024-ben is a Balaton körül zajlik. A monumentális verseny minden fontos mozzanatát nyomon követhetik velünk, estéről-estére. Látványos... több»

Így készült: Toxikoma
#53933

A film a forgatás kulisszatitkaiba enged betekintést, illetve film alkotói, szereplői mesélnek a film készítésének folyamatáról. A sikeres magyar színész, Szabó Győző (Molnár... több»

#53934

dokumentum

Păduraru Vlad és Mălina élettörténetének kezdete sokban megegyezik a legtöbb szegény erdélyi magyar család világháborút követő sorsával. Édesanyjuk - homoródalmási székely... több»

Rendező: Szabó Attila

#53935

dráma

A szíriai orvos, Rashid nehezen alkalmazkodik a kanadai élethez, miután öt évig a torontói Thorncliffe Parkban élt feleségével, Farah-val és fiával, Ammarral. több»

#53936

dokumentum

Dokumentumfilm a Cseh-erdő varázslatos és újabban terjeszkedő ragadozóiról, a hiúzról és a farkasról, amelyek a nehezen megközelíthető völgyeket lakják, a lehető legtávolabb az... több»

Rendező: Sigurd Tesche

A nyár meséje
#53939

dokumentum

Nyár: napfény, kék ég. Ez az év legmelegebb évszaka. Ám a természetben ilyenkor sincs szünidő. Ellenkezőleg: az élet felgyorsul. A szülők felkészítik utódaikat az önállóságra.... több»

#53940

thriller

Theodore Souza egy munkás, aki egy tragikus baleset miatt elvesztette a családját, elvesztette a munkáját, és most a házát is, mivel a bank elárverezi. Amikor egy friss házaspár... több»