Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53922

NA Unicorns  (2023)

Isa egy feminista és poliamor lány, aki nem hajlandó elkötelezni magát. Amikor Guillem monogám párkapcsolatot ajánl neki, Isa nem biztos benne, hogy meg akarja változtatni az életét. A... több»

#53924

dokumentum

A film középpontjában az 1938-as franciaországi világbajnokság és annak párizsi döntője van, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a magyar válogatott a világbajnoki trófea közelébe... több»

Rendező: Borsody István

Vadvilág a szélmalmok országában
#53926

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A dokumentumfilm révén Alblasserwaard felfedezéséhez csatlakozhatunk, felfedjük a klasszikus és idilli holland táj vad arcának változását az évszakok során. több»

#53929

dokumentum

Az amerikai templombezárási válság. Aggasztó mértékben zárnak be katolikus plébániák az USA egyes részein, mely érinti a magyar közösségeket is. Az egyes etnikai közösségek... több»

#53932

dokumentum

A vadállatok rendkívüli alkalmazkodóképességét példázza ez a nyolc éven át forgatott dokumentumfilm. Az elefántok szaporulatának kiegyensúlyozásaként zsákmányállattá váltak, s... több»

#53934

NA Black Girls  (2024)

dokumentum

A Black Girls egy vizuális antológia, amely a fekete nők érdekérvényesítésének spektrumát tárja fel, és megvilágítja, hogy az interszekcionalitás sarkai hogyan hozhatnak... több»

#53937

dokumentum

A film az 1848-49-es szabadságharc magyar szempontból legdicsőségesebb szakaszát mutatja be, a tavaszi hadjárat idejét. Windischgraetz és Jellasics 1849 január elején történt budai... több»

Rendező: Lakatos Iván

#53940

romantikus | vígjáték

Kerry jelmeztervezőnek áll be a városában forgatott romantikus filmhez. Újra felfedezi a jelmeztervezés iránti szenvedélyét, és beleszeret Bradbe, a film híres főszereplőjébe. több»