Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53921

horror | misztikus

Egy anya rejtélyes halála és gyermeke eltűnése egy csoport szabadúszó újságírót Svédországba vezet. A négyfős csoport a híres újságíró, Linn Söderqvist vezetésével riportot... több»

A tojás - egy új élet kezdete
#53922

dokumentum

Az állatok 99 %-a tojással szaporodik, tehát, meghatározó szerepet játszik a földi élet kialakulásában. A film a tojásrakás titkaiba vezet be minket a halaktól a rovarokon át a... több»

#53923

dráma

Angie és Pat már több mint négy évtizede együtt vannak, de Pat váratlan halála után Angie Pat családjának kiszolgáltatva találja magát, miközben küzd, hogy megőrizze... több»

Böll közlegény megmentése
#53924

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban náci tizedesként szolgált Heinrich Böll három hónapját meséli el. A több frontot is megjárt, sérült katona 1944-ben Magyarországon lábadozik,... több»

#53928

dokumentum

Az elektromos cigaretták ma már mindenhol megtalálhatóak, de tényleg jobban, mint a sima cigaretták, és mi van valójában bennük? Michael Mosely maga is ezt szívja, hogy kiderítse. több»

#53930

családi

Christina a Hollingbrook családnak segédkezik az évi borkóstolójuk megrendezésében, amibe beletartozik Michael kockázatos ötlete - ami a jégbor. több»

#53932

dokumentum

Dabiznál 10 évvel ezelőtt diganosztizálták az ALS-t. Most útnak indul, hogy felhívja a figyelmet erre a ritka és kegyetlen betegségre. több»

Rendező: Víctor Escribano

Szereplők: David Riaño

Dal a felhők közül
#53934

dokumentum

Andraz egy rendkívüli szlovén fiú, akinek szíve és lelke tele van szent zenével. Szenvedélye lett a sípokból álló orgona. Már akkor beleszeretett a hangjába, amikor először... több»

Észbontó szerelem
#53935

családi | romantikus

Mackenzie Sullivan a nehezebb módszerrel tanulja meg, hogy a barátok és a család támogatása sokkal többet jelent, mint azt valaha képzelte volna. több»

#53937

dokumentum

Hat toronymászó rendkívüli munkája és személyes küzdelme a mindennapi veszéllyel. több»

Smoking Tigers
#53939

dráma

A film Hayoungról, egy magányos 16 éves koreai-amerikai lányról szól, aki megpróbálja elrejteni problémás családját és alacsonyabb jövedelmű hátterét új, gazdag barátai elől,... több»