Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53922

dokumentum

Dabiznál 10 évvel ezelőtt diganosztizálták az ALS-t. Most útnak indul, hogy felhívja a figyelmet erre a ritka és kegyetlen betegségre. több»

Rendező: Víctor Escribano

Szereplők: David Riaño

Dal a felhők közül
#53924

dokumentum

Andraz egy rendkívüli szlovén fiú, akinek szíve és lelke tele van szent zenével. Szenvedélye lett a sípokból álló orgona. Már akkor beleszeretett a hangjába, amikor először... több»

Észbontó szerelem
#53925

családi | romantikus

Mackenzie Sullivan a nehezebb módszerrel tanulja meg, hogy a barátok és a család támogatása sokkal többet jelent, mint azt valaha képzelte volna. több»

#53927

dokumentum

Hat toronymászó rendkívüli munkája és személyes küzdelme a mindennapi veszéllyel. több»

Smoking Tigers
#53929

dráma

A film Hayoungról, egy magányos 16 éves koreai-amerikai lányról szól, aki megpróbálja elrejteni problémás családját és alacsonyabb jövedelmű hátterét új, gazdag barátai elől,... több»

#53931

dokumentum

Fabien Greenberg és Bård Kjøge Rønning rendezők az „Állítsuk meg Norvégia iszlamizációját” nevű iszlamofób gyűlöletcsoport vezetőjét, Lars Thorsent közelítik meg, és szemet... több»

#53932

A Metralla egy rockzenekar volt a 80-as évek végén, amely nagy sikert aratott első és egyetlen, Por tus muertos című lemezével, de rejtélyes módon feloszlott, mielőtt első koncertjét... több»

#53934

dráma | romantikus

Nyomon követhetjük Melissát, egy atlantai ingatlanközvetítőt, aki régi középiskolai szerelmével, Daviddel szövetkezik, hogy felújítsák és eladják anyja házát, és ahogy... több»

#53935

musical

Verdi a Shakespeare művek rajongójaként különös érzékenységgel nyúlt a Macbeth című tragédiához, Francesco Maria Piavé librettójával operája méltán kapott helyet a... több»

#53936

dráma

A film a Nem felejthető év - Tavasz című könyv egyik történetén alapul. Jasmine egy édes és autentikus lány, aki éppen a középiskola befejezésére készülne, ha egy apró részlet... több»

Mentsük meg a szumátrai orrszarvúkat!
#53937

dokumentum | rövidfilm

A szumátrai orrszarvú a kihalás szélén táncol, a biológusok szerint ma már száznál is kevesebb példányuk él a vadonban. Ennek ismeretében a malajziai Sabah államban egy... több»

Rendező: Chris Annadorai

Sew Torn
#53938

NA Sew Torn  (2024)

thriller

Egy varrónő belegabalyodik saját történetének szálaiba, miután ellop egy aktatáskát egy rosszul sikerült drogügyletből. Az egyre bonyolultabb macska-egér játékban a különböző... több»

#53940

dráma

Nyomon követhetjük Luke-ot és Chrissy-t, az egykori countryzenei duót és volt szerelmespárt, akik évekkel később futnak össze, miután Chrissy eltűnt Luke életéből. Most rájönnek,... több»