Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53922

családi | dráma | vígjáték

Rendező: McFloyd Nguyen

Szereplők: Hong Dao, Van Hong

#53926

dokumentum

Raffaello halálának 500. évfordulója alkalmából megkíséreljük mélyebben megismerni a reneszánsz kort, benne a festőzseni éteri munkásságát. A dokumentumfilm a művészt az... több»

#53929

dráma | vígjáték

Marisa egy modern és kaotikus nagymama, aki unokáival, Edgarral és Roberttel él egy szerény házban, Cornellá de Llobregatban. több»

#53931

dráma | romantikus | zenés

#53932

dráma | vígjáték

Dog és Mirales gyerekkori barátok. Egy dél-franciaországi kis faluban élnek, és napjaik nagy részét az utcán lógással töltik. Hogy elüsse az időt, Mirales a kelleténél többet... több»

#53933

vígjáték

A film középpontjában egy csapat főiskolai barátnő áll, akik évente egyszer találkoznak a "Rosé All Day" medencés bulin. Évek múlva a kapcsolatukban keletkező törések hányással,... több»

#53937

A film felfedi, mi történt valójában a palotában, ami odáig vezetett, hogy Harry és Meghan mindent hátrahagytak, és saját jövőt építettek maguknak és gyermeküknek. Meghan egyre... több»

#53938

vígjáték

HBO Max

John Early élő közönség előtt adja elő őrült, szürreális, spontán stand-up szettjét. több»

Rendező: Leah Hennessey, Emily Allan

Szereplők: John Early

#53939

animáció

Apple TV+

Közeleg az anyák napja. Peppermint Patty kivételével minden gyermek izgatottan várja az eseményt. Patty számára ez a nap csak szomorú emlékeztető arra, hogy anyuka nélkül nőtt fel.... több»

Rendező: Clay Kaytis