Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53941

A Metralla egy rockzenekar volt a 80-as évek végén, amely nagy sikert aratott első és egyetlen, Por tus muertos című lemezével, de rejtélyes módon feloszlott, mielőtt első koncertjét... több»

#53943

dráma | romantikus

Nyomon követhetjük Melissát, egy atlantai ingatlanközvetítőt, aki régi középiskolai szerelmével, Daviddel szövetkezik, hogy felújítsák és eladják anyja házát, és ahogy... több»

#53944

musical

Verdi a Shakespeare művek rajongójaként különös érzékenységgel nyúlt a Macbeth című tragédiához, Francesco Maria Piavé librettójával operája méltán kapott helyet a... több»

#53945

dráma

A film a Nem felejthető év - Tavasz című könyv egyik történetén alapul. Jasmine egy édes és autentikus lány, aki éppen a középiskola befejezésére készülne, ha egy apró részlet... több»

Mentsük meg a szumátrai orrszarvúkat!
#53946

dokumentum | rövidfilm

A szumátrai orrszarvú a kihalás szélén táncol, a biológusok szerint ma már száznál is kevesebb példányuk él a vadonban. Ennek ismeretében a malajziai Sabah államban egy... több»

Rendező: Chris Annadorai

Sew Torn
#53947

NA Sew Torn  (2024)

thriller

Egy varrónő belegabalyodik saját történetének szálaiba, miután ellop egy aktatáskát egy rosszul sikerült drogügyletből. Az egyre bonyolultabb macska-egér játékban a különböző... több»

#53949

dráma

Nyomon követhetjük Luke-ot és Chrissy-t, az egykori countryzenei duót és volt szerelmespárt, akik évekkel később futnak össze, miután Chrissy eltűnt Luke életéből. Most rájönnek,... több»

A Royal Corgi Christmas
#53950

romantikus

Edmond herceg, hogy behízelegje magát az anyjának, egy kutyust ajándékoz neki, akit Fagyöngynek hívnak. Több katasztrófa után Cecilyhez, a kutyaszakértőhöz fordul. Felfedezik, hogy a... több»

#53951

dokumentum

A karakterközpontú dokumentumfilm a 75 Maggie és a 84 éves Joel, két erős egyéniség, szeretetteljes, de bonyolult kapcsolatának krónikája. A bronxi születésű Joel legenda, az utcai... több»

#53952

NA The Creeps  (2022)

akció | fantasy | vígjáték

#53956

dokumentum | vígjáték

Notaro abszurditásokkal szembesül, a hallucinációs szövegektől kezdve egy szürreális hollywoodi találkozóig. Élete táptalajt ad a standup-számokhoz, beleértve egy késő esti... több»

Rendező: Stephanie Allynne

Szereplők: Tig Notaro

#53959

Mimi már majdnem harmincéves, és még mindig arról álmodozik, hogy mit fog csinálni, ha felnő. Amikor elhatározza, hogy munkát keres, találkozik Paullal, a mellékállásban dolgozó... több»

#53960

rövidfilm

Mit kezdesz az ébredező vágyaddal? Táncelőadásokon, koncerteken, sportolás közben, korcsolyázás közben a testek kitárulkoznak egymás előtt. Minden térnek megvan a maga... több»

Rendező: Carlos Lobo

Szereplők: Ana Ribeiro