Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53961

horror

Rendező: Soo Sung Lee

Szereplők: Il-Joo Ji, Jiyeon Park

Az üldözött Bethlen
#53962

dokumentum

A Gestapo és a nyilasok üldözési listájának első helyén szerepelt Bethlen István gróf, aki mégis a szovjet megszállók börtönkórházában halt meg, a Gulág felé félúton. A... több»

The Black Pack: Excellence
#53965

musical

A műsor különleges vendégekkel emlékezik meg a Juneteenth-ről, ünnepli az afro-kultúrát zenei- és táncelőadásokkal. több»

#53966

romantikus

A 9 éves Megan karácsonyi kívánságát arra használja, hogy segítsen anyukájának, Carának szerelmet találni, de amikor a levél vírusként terjed, vajon rájön-e Cara, hogy amit... több»

#53968

családi | fantasy

Luí és Sofí kalandjait követhetjük nyomon. Megfejtik a térképet, amely egy varázslatos forráshoz vezeti őket. Ezzel meghiúsítják Viperiana ördögi tervét.

Hamari Júliát köszöntjük
#53969

életrajzi

Örökös tagság sorozatunkban sajnos nem készült portré Hamari Júlia operaénekesnővel, ezért most ezzel a 2002-ben készült adással mutatjuk be pályáját, óriási sikereit,... több»

Rendező: Kecskés G. László

Szereplők: Batta András

#53970

dráma

Rendező: Robert Jauregui

Szereplők: Nick W. Nicholson

The Housewife
#53973

dráma

Az 1964-es igaz történeten alapuló film egy elszánt fiatal New York Times-újságíró útját követi, aki egy Queensben titokban élő potenciális náci tiszt nyomába ered. Amikor azonban... több»

#53974

akció | fantasy | sci-fi

Egy kutatócsoport a Bermuda-háromszögnél felfedezi Atlantisz elveszett városát, ám rövidesen azzal kénytelenek szembesülni, hogy az ott élők világuralomra törnek.

Wish You Were Here
#53975

romantikus

Charlotte a szikrát keresve egy pörgős, romantikus éjszakát él át. Egy Adam nevű férfival képzeli el a jövőjét, aki kísérti őt. Amikor betegen találja a férfit, vele tölti... több»

Run
#53976

NA Run  (2024)

thriller

Kétségbeesett migránsok egy csoportja veszélyes földközi-tengeri út után éri el az olasz partokat, ami a helyiekre és a turistákra is hatással van egy tengerparti kisvárosban. több»

#53979

NA Up Country  (2021)

dráma | thriller

Három barát felbérel egy idegenvezetőt, hogy vigye el őket egy horgásztúrára mélyen az erdőben, Maine északi részén. Azonban mikor az idegenvezető elviszi az összes... több»

#53980

dráma | vígjáték

Alli Blakeman, egy írónő története, aki szórakoztató műsorokat ír és rádöbben, hogy a mozi varázsa nem csak a vásznon történik, miután felfedezi egy klasszikus karácsonyi... több»