Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Az agy doktora
#54201

dokumentum

Mirosław Ząbek professzor úttörő idegsebész volt. Most ez az áttörést jelentő módszer drámaian átalakítja számos beteg életét. több»

#54202

családi | kaland

Egy kíváncsi kislánynak és apjának kell megfejtenie az Echoville kastély titkait, ahol a világ legaranyosabb szellemét, Ghostert tartották fogva 50 éven át. több»

#54206

dokumentum

Ez a dokumentumfilm a halál utáni élet világába kalauzol el. Minden egyes haláleset más élő szervezetek millióinak életét jelenti. Ez egy olyan összetett körforgást indít el,... több»

#54207

dokumentum

Animációs történelmi dokumentumfilm. A 100. évforduló kapcsán már számos feldolgozás született, de a filmünk az első, ami a Trianoni békeszerződést elsősorban közép–európai... több»

Szereplők: Mucsi Zoltán

Gordon, Gino és Fred marokkói karácsonya
#54209

dokumentum

Ebben a karácsonyi különkiadásban Gordon, Gino és Fred Marokkóba látogat az ünnepekre, hogy első kézből tapasztalják meg a helyi kultúrát, konyhát és vásároljanak a bazárban.... több»

#54210

NA One Way  (2022)

akció | thriller

Freddy, egy piti bűnöző , aki egy táska készpénzzel és kokainnal próbál meg olajra lépni.

#54212

dokumentum

A dokumentumfilmben Zahi Hawass kalauzol minket végig egy három hónapos ásatáson, amely során egy tucatnyi szarkofágot fedeznek fel. több»

#54213

dokumentum

A 118 kis szigeten épült Velence a világ egyik legikonikusabb városa. Afféle alvó szépséghez is szokták hasonlítani, mely örök, békés mozdulatlanságban alussza álmát. Ezt az... több»

#54214

dráma | romantikus

Egy halász párhoz egy fiatal, új tanonc csatlakozik a tomboló vihar közepén. több»

#54215

dokumentum

Szórakoztató dokumentumfilm a Bécsi Állami Operaház 150. évfordulója alkalmából, amelyben a híres és népszerű tenor, Roland Villazón körbevezet bennünket a bécsi Ringstrasse... több»

Rendező: Felix Breisach

Egy keresztre feszítés anatómiája
#54217

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson

Baksatanya
#54218

NA Baksatanya  (2021)

dokumentum

Igencsak ritka jelenség, hogy a magyar határt nyugat helyett kelet felé lépi át egy család a letelepedés szándékával. Baksa Józsefék a kivételek közé tartoznak. A fiatal pár... több»