Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
Tempo Madaras – Egy karmester útja
#54241

dokumentum

Madaras Gergely korunk egyik legsikeresebb fiatal karmestere. Nemzetközi karrierje a Besançoni Karmesterversennyel indult, azóta pedig a világ vezető zenekarait vezényli. 2019-ben kezdte meg... több»

#54242

NA Foil  (2022)

sci-fi | vígjáték

Egy szokatlan, potenciálisan idegen eredetű fóliadarab nézeteltérést okoz két egykori legjobb barát között, akik a kaliforniai sivatagban kempingeznek. több»

#54244

dokumentum

A természet legfurcsább módon szép élőlényeit bemutató dokumentumfilm. több»

Married by Mistake
#54245

romantikus | vígjáték

Miután elvesztette álmai állását, Riley leissza magát Nate-tel, és másnap reggel már házasok. Elfogadva Nate lánykérését, Tennessee-be utaznak, hogy megmentsék a férfi családi... több»

#54246

dokumentum

E-klub, Thrash Mosh Club, Tüzesvíz, Petőfi Csarnok, Total Car, Süss Fel Nap és persze a ma már legendásnak számító Wigwam. Ezek azok a helyszínek, amelyek táptalajként szolgáltak a... több»

Rendező: Koltay Anna

#54247

dokumentum

Negyven évvel ezelőtt egy tömegsírt fedeztek fel egy angol faluban; senki nem tudta, kik voltak, de a biorégész Cat Jarman most úgy hiszi, ezek a csontok a Nagy Pogány Hadsereghez tartoztak. több»

#54250

dokumentum

A dokumentumfilm az 1960-as években elindult hullám jelenségét járja körül, amely az utazási szabályok lazulása következtében jött létre: a Lengyelországba tartó fiatalok, akik a... több»

Rendező: Zajti Gábor

#54251

dokumentum

Észak-Korea ma már egyetlen katona nélkül súlyos csapást képes mérni ellenségeire. Hatezer fős kiberhadserege bárhol lecsaphat a világon – profitszerzés vagy zavarkeltés céljából. több»

#54252

dokumentum

Egy apró erdei patak. Szelíden kanyarog a fák mentén, miközben utat váj magának a sziklák között. A csörgedező folyócska hangjához a lágy napsugarak adják a fényjátékot.... több»

Rendező: Jan Haft

#54253

NA Sanctuary  (2022)

dráma | thriller

Hal megpróbál véget vetni a dominaként dolgozó Rebeccával való kapcsolatának. A férfi döntése azonban végzetesnek bizonyulhat.

#54254

NA Room 0  (2024)

sci-fi

Miután megtudja, hogy a húga ritka betegségben szenved, egy fiatal nő kétségbeesett döntést hoz, hogy mindenáron pénzt szerezzen egy életmentő beavatkozásra. több»

Cápák: Gyorsak és harapósak
#54255

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Úgy tűnik, a cápakutatók semmitől se riadnak vissza, ha kedvenceik jobb megismeréséről van szó. Míg Andy Casagrande a világ leggyorsabb cápafaja végsebességét igyekszik megmérni,... több»

#54256

dokumentum

Az filmben keverednek a történelmi, a játék és a természetfilmes elemek, amelyek bemutatják Európa talán legcsodálatosabb vadfaját, a gímszarvast. A kapcsolódó történelmünket... több»

#54257

NA Abnormality  (2022)

dráma | thriller

Egy tébolyult és gyilkos családapa piszkos játékot űz azzal a nyomozóval, aki nővére haláláért akar bosszút állni.

Hungarikumok – Minden ami magyar
#54258

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

The Borrowing
#54259

dráma | romantikus | thriller

Rendező: Jason M. Koch

Szereplők: Rolando Davila-Beltran

Akiket a háló megfogott – Hagyományos kisszerszámos halászat a Duna magyarországi alsó szakaszán
#54260

dokumentum

A hagyományos „kisszerszámos” halászat, a hal fogása saját készítésű szerszámokkal a Duna és mellékágain, árterületein. Évszázadokig annyi volt itt a hal, hogy őseink szinte... több»

Rendező: Kovacs Laszlo