Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
Új közjáték − Sziszüphosz
#54401

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Albert Camus: Sziszüphosz mítosza című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Rendező: Száraz Eszter

Szereplők: Polgár Csaba

#54404

akció | thriller

Egy nyugdíjazás előtt álló különleges ügynök és egy DEA-ügynök útjai külön küldetéseken keresztezik egymást, hogy megállítsanak egy kiberterrorista szervezetet, amely egy... több»

Univerzum - A szamár, az ökör és a Kisded - Betlehemi jászol Európában
#54406

dokumentum

A film a betlehemes játék és a betlehemállítás dél-tiroli és bajor hagyományát járja körül. Assisi Szent Ferenc találta ki a 13. században. A templomokból a 19. század végén... több»

Rendező: Anita Lackenberger

Retreat
#54407

NA Retreat  (2021)

akció

Egy veterán katona egy kis kiruccanásra viszi a családját. Útjuk során azonban minden a feje tetejére áll, a férfinak pedig minden régi képességére szüksége lesz, ha meg akarja... több»

#54409

dokumentum

Filmio | TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A Dráva, amely a magyar-horvát határ mentén kanyarog, egy tiszta folyó természetes partokkal és zátonyokkal. De a Dráva nem csak egy folyó: sok-sok története van. A filmben... több»

#54411

dokumentum

Cecilia Bertoli, a világ egyik legelbűvölőbb olasz mezzoszopránja Európa legrangosabb színházainak színfalai mögé viszi el a nézőt. Barenboim, Dudamel, Pappano, Argerich és Jaroussky... több»

Természet világa – Pingvin postahivatal
#54412

dokumentum

Az Antarktisz legnépszerűbb turistalátványossága egy kis brit postahivatal, ami az Antarktiszi-félszigeten, Port Lockroy-nál található. A nem mindennapi posta dolgozói minden évben pár... több»

#54414

horror

Egy tinédzser élete drasztikusan megváltozik, amikor John Wayne Gacy, a híres sorozatgyilkos a szomszédjává válik a csendes külvárosban, ahol él. Kíváncsisága sötét titkokhoz és... több»

Gyimesi mulatságok a kosteleki Szellő Néptáncegyüttessel a Zerkula zenekarral, gyimesi hagyományőrző
#54415

dokumentum

Tartsanak velünk egy vidám, hangulatos óév búcsúztatásra először a Hagyományok Háza színpadára, majd fel a Gyimesi hegyekbe Sára Ferenc koreográfus, néptánc- és népzenekutató... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

#54416

NA Conception  (2022)

dráma

Vic és Ami útnak indulnak, hogy gyermeket vállaljanak, és több sikertelen próbálkozás után in vitro mesterséges megtermékenyítésnek vetik alá magukat. Vajon túléli-e a házasságuk... több»

#54419

romantikus | vígjáték

A királyi élet elől menekülni vágyó, daliás herceg az Egyesült Államokba érkezik, hogy New York állam északi részén egy kisvárosban vállalkozást indítson, és beleszeret egy volt... több»