Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Csobánolás – bukovinai székely betlehemes játék
#54681

dokumentum

Karácsony idején sokfelé betlehemesek járják a portákat. A bukovinai székelyek betlehemezése, a csobánolás azért sajátos, mivel őket különösen megfogta a Szentcsalád... több»

Rendező: Kovacs Laszlo

Volt egyszer egy regényhős, akit P. Howardnak hívtak
#54682

dokumentum

A Duna Televízió közreműködésével készült el Varsányi Ferenc rendező filmje, amely a népszerű ponyvaíró, Rejtő Jenő életének legendáriuma. A film műfaja, amely az író... több»

#54683

dokumentum

Nyaranta a Golf-áramlat benyomul Új-Anglia déli vizeibe, és harminc cápafajt hoz magával. Greg Skomal és Joe Remeiro tanulmányozza az éves látványosságot. több»

#54684

dráma

Kányádi Sándor a hatvanas évek végén írta a Kétszemélyes tragédia című kamaradarabját, de 1990-ig nem jelenhetett meg Romániában. A dráma az abszurd és a realista nézőpont... több»

#54686

romantikus

A futballsztár Graham Savoy mindig is túl elfoglalt volt a szerelemhez, de amikor karácsonyra hazatér Notting Hillbe, meggondolja magát, miután találkozik azzal az egyetlen emberrel, akinek... több»

Rendező: Ali Liebert

Szereplők: William Moseley, Sarah Ramos

Meditáció alkonyatkor
#54687

animáció

Az ember állandóan valamilyen cselekvéssel foglalja el magát. Valóban ez a cselekvés az, ami meghatározza az életünket? Vajon mi más lehet még fontos számunkra? A filmben egy macska... több»

Kétéltű
#54688

NA Kétéltű  (2017)

dokumentum

Dokumentumfilm Suba Róbert paralimpikonról. A film egy olyan férfiről szól, akinek hobbija megváltoztatta életét. 1999-ben történt egy súlyos ejtőernyős balesete. Az ugrást... több»

#54690

sci-fi

Három ember sorsa keresztezi egymást, akik korábban már átélték a saját tragédiájukat. több»

#54691

horror | krimi | thriller

Akira Ninomiya egy könyörtelen ügyvéd, aki nem habozik likvidálni mindenkit, aki az útjába áll. Egy éjszaka brutálisan megtámadja egy ismeretlen, aki szörnymaszkot visel. Bár... több»

#54693

dráma

Egy anya és lánya igaz története, akik hosszú idő után ismét egymásra találnak, miután elválasztották őket egymástól. több»

#54694

romantikus

A 9 éves Megan karácsonyi kívánságát arra használja, hogy segítsen anyukájának, Carának szerelmet találni, de amikor a levél vírusként terjed, vajon rájön-e Cara, hogy amit... több»

#54695

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm Trump elnökségének egyik utolsó nagy baklövését veszi górcső alá. Rudy Giuliani, az elnök ügyvédje véletlenül egy kisvállalkozó kertészettel foglalkozó boltja... több»

Rendező: Christopher Stoudt

#54700

thriller

Egy üzletember mindent elkövet, hogy megtalálja eltűnt bátyját, útja során azonban egyik pillanatról a másikra az alvilág legsötétebb vermeiben találja magát. több»