Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Materialists
#54702

romantikus

Egy házasságközvetítő jövedelmező üzletét bonyolítja, amikor belekerül egy mérgező szerelmi háromszögbe, amely az ügyfeleit fenyegeti. több»

Rendező: Celine Song

#54704

romantikus

Amber nagy bajban találja magát, amikor megígéri, hogy olyan karácsonyi parádét rendez, amit senki sem fog elfelejteni. Tervei szerint a sztárvendég Smokey Robinson lesz, viszont Eddie... több»

#54705

NA Quarter  (2024)

vígjáték

Egy 1-es típusú cukorbetegséggel élő fiatal nő, a 25. életévét hamarosan betöltő Kelly vércukorszintjének és magánéletének hullámvölgyeivel küzd meg. több»

Tow
#54706

NA Tow  (2024)

dráma

Amanda Ogle, egy hajléktalan seattle-i nő igaz története, aki kiharcolta magának az utat egy vontatócég poklából, hogy visszaszerezze az életét és az autóját, miután egy 21 634... több»

#54707

NA The Runner  (2021)

thriller

Miután drogbirtoklásért lekapcsolják Aident, a rendőrök arra kényszerítik a bajba jutott tinédzsert, hogy beépülve, és ezzel az életét kockáztatva segítsen elkapni egy veszélyes... több»

#54710

horror | thriller

Miután az amerikai gazdaság teljesen összeomlott, egy család egy bunkerben próbál menedéket találni. több»

#54713

horror

Egy stáb Amerika első sorozatgyilkosának, Jeremiah Godslightnak a legendája után nyomoz. Többet kapnak azonban, mint amire számítottak. Hamarosan megtudják, hogy a múlt titkainak... több»

#54714

romantikus

Xu Yi és Gao Xiaonan együtt nőttek fel. A pár kapcsolata változásokon ment keresztül az elmúlt években, most pedig mindketten egy nagy próbatétel előtt állnak.

#54715

horror | misztikus | sci-fi