Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Élet és halál az Everesten
#54741

dokumentum

Tizenegy ember vesztette életét a végzetes időjárási viszonyok miatt a Mount Everesten 2019-ben. Tapasztalt hegymászóktól megtudjuk, hogyan lehetne megelőzni egy hasonló tragédiát. több»

#54744

dokumentum

Az élet néha elég kiszámíthatatlan, és a természet gyakran kegyetlen szerető. Bár általában az alkalmazkodni képtelenek nem maradnak életben, időnként felbukkan néhány nagyon... több»

#54745

dokumentum

Rémuralma alatt a drogbáró Pablo Escobar négy vízilovat hozatott repülővel Afrikából, kirobbantva külföldi állatok beáramlását; az állatorvos Gina Paola Serna Trujillo feladata a... több»

Rendező: Andrew Graham-Brown

Szereplők: Peter Faerber

Filmek a nagyvilágból: A tenger harcosai
#54746

dokumentum

A nemzetközi kutatások támogatásának álcája alatt bizonyos hajók cápák, delfinek és a ritka kékúszójú tonhal egyedeit halásszák. Az Irwin nevű hajó legénységének célja, hogy... több»

#54748

dokumentum

Az ókori Szíria egyik legfontosabb városa Palmüra, amelyet iszlám fegyveresek 2016-7-ben szinte a porig romboltak. Hogy mentsék, ami menthető, régészek, tudósok, történészek egy... több»

#54749

NA Shady Grove  (2022)

horror | thriller

Egy fiatal pár maga mögött hagyja a bulizós életmódot, és nyugalmat talál egy elszigetelt, bérelt faházban, ám rájönnek, hogy egy baljós rémálomba csöppentek, amikor a helyiek... több»

Akiknek nincsenek barátaik
#54750

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével foglalkozik, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

#54751

dokumentum

A hírhedt ünnepi különkiadás, The Star Wars Holiday Special (1978) története a kulisszák mögött. több»

#54752

dokumentum

Megkezdődött a „zsiráfborjú-hadművelet”; egy kifejlett hím állapota aggodalommal tölti el a gondozókat; egy önfeláldozó plazmadonor pedig több újszülött életét is megmenti. több»

#54753

családi | fantasy | horror | sci-fi | vígjáték

A Rob Zombie rendezésében készült kultikus Munsters franchise rebootja.

Autógyártás felsőfokon
#54754

dokumentum

A világ első számú autógyártóinak exkluzív bemutatásával ez a sorozat elképesztő utazásra invitálja a nézőket. Az epizódok egy-egy ikonikus autó útját mutatják be a puszta... több»

#54756

dokumentum

A Boden-tó smaragdos zöld színét a benne élő vízinövényeknek köszönheti. Éppen ezért 30 különböző halfajta lubickol és él Európa harmadik legnagyobb édesvizű tavában. A tél... több»

Rendező: Klaus T. Steindl

Szereplők: Cornelius Obonya

#54757

A közkedvelt főzőműsor, az angyali mosolyú Nigella Lawson által vezetett Mindörökké Nigella című sorozat karácsonyi különkiadása. több»

#54758

dráma

HBO Max

Egy 11 éves kislányt és édesanyját elválasztják egymástól, miközben Nicaragua legnagyobb szeméttelepén próbálnak megélni. több»

#54759

NA 8:15  (2019)

vígjáték

Disney+

A sorozatban megtudhatjuk, mi minden történik a gyerekekkel reggel 8:15-kor, amikor iskolába készülődnek és indulnak. több»

#54760

NA Incarnation  (2022)

horror | thriller

A film egy fiatal pár történetét követi, akik az amerikai álmot kergetik, és a legrosszabb rémálmukat valósítják meg, amikor démoni szellemet fedeznek fel új otthonukban. A "mammon"... több»