Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#54762

dokumentum

Jeff Bezos milliárdos vállalkozó űrrepülésének részletes története: a technológia fejlesztésétől a Blue Origin rakéta első emberes repüléséig. több»

#54764

dokumentum

A fesztivál kiemelt célcsoportja a családok és a gyerekek, akiket az alkotók, a kiállítók, partnereink minden évben olyan programokkal várnak, ami bevonja őket a közös gondolkodásba,... több»

#54766

akció | animáció | kaland

Rendező: JTdiger1 Games

#54767

családi | vígjáték

Az ünnepi időszak beindulni látszik, amikor Emma rájön, hogy a szálló, ahol a karácsonyait töltötte családjával, átalakításra kerül. több»

#54768

dokumentum

A 80. születésnapját ünneplő Miller Lajos operaénekes, a Nemzet Művésze 40 éves pályáján a nemzetközi és a magyar operairodalom kiemelkedő műveinek baritonalakjait szólaltatta meg... több»

Rendező: Petrovics Eszter

40 éves a Győri Balett
#54769

dokumentum

„A magyar tánctörténet legendás pillanata volt, amikor 1979-ben a Magyar Állami Balettintézet végzős osztálya úgy döntött: együtt maradnak és társulatot alapítanak. Ügyüknek... több»

#54772

dokumentum

A legfontosabb és leghíresebb alagutak érdekfeszítő történetét bemutató dokumentumfilm. több»

#54773

dokumentum

Azzal, hogy a náci Németország 1945. május 8-án leteszi a fegyvert a szövetségesek előtt, csak Európában ér véget a 2. világháború. A csendes-óceáni térségbe nem hogy nem tér... több»

Gyermekek köztársasága
#54774

dráma

Budapest, 1945: Sztehlo Gábor, egy protestáns pap, árva gyerekeknek adott menedéket a magyar főváros romjai között; egyik nap azt javasolta, hogy alkossák meg saját demokráciájukat. több»

Európa folyói
#54777

dokumentum

A sorozat Európa három legfontosabb, nagy történelmű és sok kulturális jelentést hordozó folyóját, környékét és a hozzájuk kapcsolódó hagyományokat tárja fel. több»

#54778

dokumentum

A közismert séf, Donal Skehan most családtagjainak készít különféle finomságokat az adott helyzethez igazodva: gyorsan elkészíthető ételek a hétköznapokra, villásreggeli a... több»

#54779

dokumentum

Észak-Koreának 2006 óta súlyos szankciókkal kell szembenéznie atomfegyverkezési programja miatt. A korlátozó intézkedéseket alaposan megszenvedi az ország gazdasága, így a rezsim... több»

#54780

családi | dráma | kaland | sci-fi

A film története Sara Morse életét követi egy évvel azután, hogy férje rejtélyes módon eltűnt vidéki farmjukról. Amikor egy furcsa, földönkívüli tárgyat fedez fel a házuk alatt,... több»