Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54801

dráma | vígjáték

Morán egy buenos airesi banki alkalmazott, aki kockázatos tervet eszel ki, hogy kiszabadítsa magát és munkatársát, Románt a munkásélet béklyóiból. Morán annyi pénzt lop el a... több»

Mindhalálig
#54802

dokumentum

A dokumentumfilm egy bátor hős, Baránszki Tibor katolikus papnövendék, és egy vérszomjas háborús bűnös, Kun páter nyilas vezér párhuzamos történetét mutatja be Budapest 1944-es... több»

#54803

A dokumentumfilm Albert Einstein életét és társadalmi szerepét mutatja be.

Szereplők: Matthew Andrews

#54804

dráma | krimi | misztikus

A rendőrfőnök egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz egy folyóparti városban, a vidéki Kínában az 1990-es években. A letartóztatás gyorsan megtörténik, a nyomok viszont arra... több»

#54805

dokumentum

A filmben exkluzív bepillantást nyerhetünk a hírhedt börtönbe és a harcokba, amik a falai között dúlnak. A National Geographic 2009-ben jutott be az intézetbe, most pedig, egy... több»

#54806

animáció

HBO Max

A klasszikus irodalmi művon alapuló sorozatban megismerhetjük Vakond, Patkány és Varangy kalandjait. több»

Rendező: Tim Searle

Vanília, fahéj és darált mandula
#54807

dokumentum

Karácsonyi kekszek Európából Nem múlhat el a karácsony színes kekszes tányérok nélkül, melyek hetekkel az ünnepek előtt megillatosítják az otthonunkat. A karácsonyi készülődés... több»

Rendező: Manfred Christ

#54809

akció | sci-fi | thriller

Egy férfi feleségét tíz évvel ezelőtt elrabolták az idegenek egy autóbaleset során, amelynek következtében a férfi deréktól lefelé lebénult. Feladta az életét, és egyetlen... több»

A legnagyobb székely − Orbán Balázs szellemi öröksége
#54810

dokumentum

1868-ban jelent meg Orbán Balázs Székelyföld leírása első kötete, amely még most is a legértékesebb monográfiája, dokumentuma ennek a varázslatos tájegységnek. Orbán Balázs... több»

Rendező: Törköly Róbert

#54811

NA Placés  (2022)

dráma | vígjáték

Mivel elveszítette személyi igazolványát, Mivel Elias nem tudja letenni a vizsgáit. Nem marad más választása, munkát kell vállalnia, amíg a dolgok rendeződnek. több»

#54814

NA Mania  (2022)

horror | thriller

Az én keresztem: ÍRNI − Portréfilm Utassy József költőről
#54815

dokumentum

Utassy József a kezdetektől fogva erősen kötődött a magyar vershagyományokhoz, mégis a csak rá oly jellemző egyéni hangon szólalt meg, melyben egyesül a nemzeti sajátosság és az... több»

Rendező: Bakos Katalin

#54818

akció | családi | kaland

Magna az igazságot szeretné megtudni arról, mi történt valójában az apjával, aki évekkel ezelőtt nyomtalanul eltűnt. Eközben Birk azért küzd, hogy megmentse a turistaházat, amelyet... több»