Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54941

dokumentum

Magyarországot magas vadászati kultúra és ennek megfelelő szakmaiság jellemzi. Ehhez a vadászatban tevékenykedő szakemberekre, hivatásos vadászokra van szükség. Ahhoz, hogy valakiből... több»

Rendező: Illés László

Vad Uganda: Veszélyes édenkert
#54942

dokumentum

Az ugandai vadon egy valóságos ökológiai édenkert – melyben a pokol vár az óvatlanokra és fegyvertelenekre... több»

#54944

horror

Vicky egy fiatal nő, aki épp egy szakításon van túl, el szeretne vonulni. Végül a barátja távoli erdei faházába megy, ahol továbbra is fehérneműben pózol a 18 & Over, egy csak... több»

Cseppek a tengerből
#54946

dokumentum

A dokumentumfilm az 56-os forradalmár, Fekete Pál életét járja körül. több»

Rendező: Janovics Zoltán

#54947

dokumentum

Albert Göring, Hermann Göring - az egyik legrosszabb háborús bűnös - bátyja az elnyomottak védelmezőjének tartotta magát; igaz vagy hamis? Kiderítjük, hogy az ördögnek volt egy... több»

Kalóriafaló étterem
#54948

dokumentum

Üdvözöljük a semmi máshoz nem hasonlítható étteremben. Ahol a kulisszák mögött nem csupán a konyhát jelenti, hanem egy titkos edzőtermet és edző emberek egész hadseregét –... több»

#54949

NA Grimes  (2022)

horror

Rendező: Brent Garrett

#54951

dokumentum

A természet legfurcsább módon szép élőlényeit bemutató dokumentumfilm. több»

#54952

dokumentum

Légy tanúja a világ egyik leghíresebb sírja feltárásának – most először színesben! A korabeli fotók és filmfelvételek utólagos kiszínezésével újra átélhetjük a történelmi... több»

Rendező: Paul Bradshaw

Szereplők: Elizabeth Frood

#54953

dokumentum

Pompeii pusztulása hatalmas katasztrófa volt az emberiség történelmében; megtudjuk, mi történt utána, az elpusztult régió újjáépítésétől Titusz római császár... több»

Rendező: Sabine Bier

#54954

NA Blueback  (2022)

családi | dráma

Abby búvárkodás közben összebarátkozik egy csodálatos vadkék sügérrel. Amikor Abby rájön, hogy a halat veszély fenyegeti, aktivista anyukájától, Dorától merít ihletet, és... több»

#54956

dokumentum

A dokumentumfilm az 1960-as években elindult hullám jelenségét járja körül, amely az utazási szabályok lazulása következtében jött létre: a Lengyelországba tartó fiatalok, akik a... több»

Rendező: Zajti Gábor

Jelenlét
#54957

NA Jelenlét  (2020)

dokumentum

Dokumentumfilm az együttműködésről, amely munkahelyeket teremtett A Jelenlét program alapja a városi nyomortelepeken, elszegényedett kistelepüléseken végzett állandó és intenzív... több»

#54958

dokumentum

Az Ascension-sziget a cápapopulációjáról híres; az elmúlt években a sporthorgászat környezeti gondokat okozott, és leállította a sziget turizmusát. több»

Cápák: Gyorsak és harapósak
#54960

dokumentum

Úgy tűnik, a cápakutatók semmitől se riadnak vissza, ha kedvenceik jobb megismeréséről van szó. Míg Andy Casagrande a világ leggyorsabb cápafaja végsebességét igyekszik megmérni,... több»