Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#59041

dokumentum

A művészi törekvés nem a versengésről szól; ennek ellenére a jelentkezőket az akadémia felvételi vizsgáin még mindig az érdemek sorrendjében kell elhelyezni. De hogyan értékelik a... több»

#59043

NA Saindhav  (2024)

akció | dráma | krimi

#59045

dráma | életrajzi | történelmi

Rendező: Ozgur Bakar

#59048

dokumentum

Filmünk főhőse Lugosi Zoltán, akit a Nógrád megyei kis falvak lakói csak Assisi Szent Ferencként emlegetnek: az egykori teológus és klarinétművész, budapesti fociedző évekkel... több»

Rendező: Dombrovszky Linda

We Live Here: The Midwest
#59049

dokumentum

A film kiemeli az LMBTQI+ családok egyéni tapasztalatait, akik a diszkriminatív törvényekkel és a növekvő ellenségességgel szemben megpróbálnak életet teremteni közösségükben. több»

Rendező: Melinda Maerker

Szereplők: Heather Keeler

#59050

fantasy

Néhány tinédzser véletlenül egy ősi lényt szabadít rá szülővárosára, amelyet még Halloween éjféle előtt meg kell állítaniuk. több»

Babygirl
#59052

thriller

Egy 40 éves karrierista nő viszonyba bonyolódik egy 21 éves gyakornokkal. több»

#59053

dokumentum

Nincs más fegyver, ami annyi érzelmet kavarna fel, mint a tengeralattjáró; felfedezzük a kezdeteket a 19. század elején, a második világháborúban játszott szerepét, és... több»

#59054

rövidfilm

1984-ben járunk, Bilbaoban, amikor hatalmas változásokon megy keresztül az egész ország. A munkásosztályból származó Kepa pedig elhatározza, hogy küzdeni fog az álmaiért. több»

Pakisztáni vadászat Egorovval
#59055

dokumentum

Pakisztáni vadászatot láthattok Alexander Egorov Orosz vadásszal, egy nagyon nehéz sziklás terepen. több»

#59057

dokumentum

A Tembe Elefánt Nemzeti Park Dél-Afrika északkeleti részén, a mozambiki határ közelében fekszik. A park vezetésének célja az, hogy az ott élő királyi elefántok mellett a helyi... több»

A mi Hollywoodunk, avagy a lengyel film kezdetei
#59058

dokumentum

A kultúrtörténeti dokumentumfilm a lengyel filmgyártás kialakulásáról és az első évtizedek híres alkotóiról és alkotásairól mesél. A Hollywoodi álomgyár létrejötténél is... több»

Egy hajó a szívben
#59060

Vasko, a bolgár kisfiú elcsatangol szüleitől a parkban és találkozik egy utcán élő öregedő hobóval, ami váratlan események sorát indítja el. Cipőt, levest, rádiót visz az... több»