Közösség

Vélemény:

 

74 Bronson

(2008)

Bronson

 
szucszoli   2017.02.03 22:33
0

Ez egy nagyszerű zsánerfilm, de igazából Tom Hardy az, aki miatt figyelemre méltó, mert ilyen szerepet nagyon kevesen mernének bevállalni, pláne ilyen elképesztő hitelességgel előadni azt, hogy egy fékezhetetlen vadállat, máskor egy alázatos és kifinomult előadó, megint máskor meg egy növény szintjére leszedált figura.

Aki kedveli a művészi jellegű filmeket és/vagy színházi élményre vágyik, annak ez a film kihagyhatatlan!
Különleges képi világú és hangulatú film, amit Tom Hardy a színészi teljesítményével emel olyan szintre, ami példátlan! Cseppet sem túlzok, ha azt mondanám, hogy 4-5 évente, ha egyszer látni ilyen erejű színészi alakítást!
Végre egy film, ami mer kísérletezni, mer független és bevállalós megoldásokkal előrukkolni!

A gyengébbek kedvéért (Nem akarok neveket mondani Nathan03) elmondható, hogy ennek a filmnek semmi köze Carles Bronson életéhez :)
Ez a csávó Bronson nevét választotta amolyan művésznévnek (bunyósnévnek). De természetesen nem ettől kíváló ez a film, hanem attól, hogy végre valami újszerű, megfoghatatlan, VALÓDI élményt kap az ember. Nem pedig valami felhigított, fröccsöntött műanyag tömegfilmet, amit futószalagon, ömlesztve hánynak a multiplexekbe a koka-kóla mellé.