Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  

Vélemény:

 

79 A Profi

(1981)

A Profi

 
szucszoli   2017.03.05 11:03

Ez egy unalmas és érdektelen film, 1 órát bírtam ki belőle. Egyszerűen hihetetlen gagyi jelenetekkel van tele. A poénok erőltetettek és gagyik, akárcsak a verekedős/vetkőzős jelenetek.
Tele van a film felesleges és semmirekellő mellékszálakkal és mellékszereplőkkel, akikről azt sem tudom kicsodák és mégis már-már többet szerepelnek a vásznon, mint a Belmondo.
Nevetséges, hogy hogy lett ez a film, ami a Léon a Profi-nak a kislábujjkörméhez sem tud felnőni... szóval, hogy hogy lett ez az ócskaság ennyire magasra fellőve?
Még a zenéje felől sem értem, hogy miért akkora nagy szám? Nem tudok hozzá semmilyen drámai pillanatot csatolni. Legalább is olyan jelenetet nem, ami hiteles és komolyan vehető lenne ebből a filmből.

 
Csaba Dobos 2020.01.24 14:01

Ez a maga korában egy nagyon jó filmnek számított. Főleg azoknak a nézőknek,akik szerették Belmondó játékát. Mai szemmel nézve persze már nem éri el ugyanazt a hatást A zenéje viszont a mai napig fennmaradt,nem véletlenül...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.