Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  

Vélemény:

 

58 Force Majeure

(1989)

Force Majeure

 
Hakker   2018.04.03 19:04

Egy remek svéd-norvég-dán dráma. Nagyon jó a képvilág és az ábrázolása az elhidegülésnek. Első ránézésre, egy egyszerű történet, de háttérben elég erős indulatok forrnak.

 
András Molnár 2019.11.05 00:11

A filmet sajnos nem láttam, de te se. Nem tudom, minek ír valaki egy olyan filmről, aminek még az adatait sem nézi meg. Ez nem a Lavina/Turist című, 2014-es skandináv film, hanem egy sokkal korábbi francia alkotás, az imdb szerint egészen más tartalommal. Elég lett volna megnézni a film főbb adatait (évszám, rendező, stb.) :-(

 
Hakker 2019.11.05 07:11

Önnek teljesen igaza van, észrevettem én is, hogy ez egy teljesen más film,. Amikor kerestem a filmet, ezt a találatot adta, később vettem észre tévedésem, de sajnos nem tudtam törölni. A film címe a Lavina, amire szerettem volna véleményt és tartalmat írni.

 
András Molnár 2019.11.05 21:11

Tévedni emberi dolog. Ha próbálta(d) törölni, akkor mindent visszavonok :-)
(A Lavina című filmre igaz, amiket irt(ál), csak én éppen a másikhoz, a francia filmhez kerestem bármiféle leírást - csalódottságomban talán túl erősen reagáltam, bocs.)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.