Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Amerikai Horror Story - Hotel

(American Horror Story - Hotel)
 
indingo  2017. 04. 10.

Nem lett a kedvencem ez az évad, de azért tetszett. Picit hamar lőtték le a poént, várhattak volna vele a készítők az utolsó részig. Lady Gaga Golden-Globe díját picit erősnek érzem.

 
Deku  2017. 08. 30.

Szerintem ez a film bárkinek könnyen emészthető lehet. Én például nagyon kedveltem és elvoltam telve tőle. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz de tévedtem és bár többször tévednék így.

 
Szilonka  2017. 10. 16.

Ez is egy nagyon jó hangulatú évad lett és teljesen más mint a korábbiak. Sok szereplős, sok szállal dolgozik és pont ez teszi izgalmassá. Ez nem is lett annyira véres évad.

 
Lonka  2017. 07. 29.

Nem lett rossz ez az évad, de készültek már sokkal jobbak is. Picit hasonló volt az első évad is. Annak mondjuk örültem, hogy több szálon futott és mindegyik rendesen ki volt dolgozva és nem fröcsögött mindenhol a vér.

 
Greeta  2017. 12. 09.

Kathy Bates nagyon át tudta adni a karakter. Rideg volt és könyörtelen. A történet elég izgalmas volt, sok érdekes megoldással. Az egyik kedvenc évadom.

Lady Gaga


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.