Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%

Amerikai Horror Story - Hotel (2015)

American Horror Story - Hotel
Filmadatlap
 
6
Szereplők
20
Vélemények
1
Képek
Videók
 
Kinga Nagy   2020. 10. 08.

legújabb vélemény

Többet vártam volna ettől az évadtól, nekem annyira nem jött be.

 
indingo   2017. 04. 10.

Nem lett a kedvencem ez az évad, de azért tetszett. Picit hamar lőtték le a poént, várhattak volna vele a készítők az utolsó részig. Lady Gaga Golden-Globe díját picit erősnek érzem.


 
Deku   2017. 08. 30.

Szerintem ez a film bárkinek könnyen emészthető lehet. Én például nagyon kedveltem és elvoltam telve tőle. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz de tévedtem és bár többször tévednék így.

 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 23.

Az egész sorozat nagyon jól van megcsinálva, de az előző évadok valahogy ütősebbek voltak. Persze ez is leizzasztja az embert, nem lett olyan véres, inkább az idegeket piszkálja, de azért tetszett. Jól sikerült kivitelezni. Szuper a képi világa!!!

 
Szilonka   2017. 10. 16.

Ez is egy nagyon jó hangulatú évad lett és teljesen más mint a korábbiak. Sok szereplős, sok szállal dolgozik és pont ez teszi izgalmassá. Ez nem is lett annyira véres évad.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Ez az évad nem lett annyira különleges, mint a korábbiak. Így se lett egy rossz évad, de történetben most nem volt erős. A hangulat és a szereplők jók voltak.

 
VvV   2018. 11. 02.

Ez is egy szuperül sikerült évad. Érdekessége, hogy Lady Gaga egy kiemelt szerepet játszik benne.

Lady Gaga
 
Az AHS: Hotel egyáltalán nem öncélúan mutogatta nekünk az orgiáit, ahogyan egy horrorfilm esetében sem csupán a rendező maszturbációját láthatjuk, hanem valamit ki akar fejezni a groteszk ábrázolásmódjával, a véres jelenetekkel, a kifröccsenő agyvelővel is. több»