Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
89

Amerikai Horror Story - Hotel

(American Horror Story - Hotel)
 
indingo  2017. 04. 10. 17:24

Nem lett a kedvencem ez az évad, de azért tetszett. Picit hamar lőtték le a poént, várhattak volna vele a készítők az utolsó részig. Lady Gaga Golden-Globe díját picit erősnek érzem.

 
Szilonka  2017. 10. 16. 08:55

Ez is egy nagyon jó hangulatú évad lett és teljesen más mint a korábbiak. Sok szereplős, sok szállal dolgozik és pont ez teszi izgalmassá. Ez nem is lett annyira véres évad.

 
Deku  2017. 08. 30. 21:05

Szerintem ez a film bárkinek könnyen emészthető lehet. Én például nagyon kedveltem és elvoltam telve tőle. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz de tévedtem és bár többször tévednék így.

 
Lonka  2017. 07. 29. 08:34

Nem lett rossz ez az évad, de készültek már sokkal jobbak is. Picit hasonló volt az első évad is. Annak mondjuk örültem, hogy több szálon futott és mindegyik rendesen ki volt dolgozva és nem fröcsögött mindenhol a vér.

 
moov18  2016. 11. 27. 16:56

Imádom az AHS évadokat. Sikerének titka pont abban az elvontságában, szadizmusában, fekete-pikírt humorában rejlik, amit oly sokan támadnak, számomra egyébként indokolatlan és érthetetlen módon. Aki nem bírja a horrorfilmeket, az nyilvánvalóan nem fog leülni megnézni, hogy aztán felháborodottan kikapcsolhassa a készüléket. Kell hozzá egyfajta lélekjelenlét, egyfajta hangulat, ami nem mindenkinek van meg, de attól, hogy valakinek ütközik az ízlésével nem kell áztatni a sorozatot, sem azt aki szívesen nézi ezt. Vannak erősebb és gyengébb évadok is. Az első tipikusan az utóbbi közé tartozik a maga kis szellemtörténetével, a második az egyik legerősebb, legizgalmasabb munkára sikerült, messze a legjobb. Ezt követte egy újabb kilengés, a boszorkányos évaddal, amit sokan nem tudtak hova tenni köztük én sem, de egyszer emészthető volt, ja és itt jelent meg először Kathy Bates, így felértékel mindent. A negyedik darabja a sorozatnak torzszülöttek és mutáns lények közé kalauzolt minket, nem különösebben hatott meg, de volt egy sajátos atmoszférája. Az ötödik évad több szempontból is vízválasztónak számít az AHS rajongók közt, sokunk döbbenetére ugyanis Jessica Lange helyett Lady Gaga lépett a porondra. Szegény nőt is szidták jobbra-balra, de véleményem szerint egész kellemes, élvezhető alakítást nyújtott amiért a Golden Globes díját is megkapta. A sorozat maga pedig nem szűkölködött vérben, erőszakban, ráadásul a szexuálisan túlfűtött vonalra is rátettek a készítők hat lapáttal, hogy az egyébként is háborgó közönség had háborogjon még jobban. Most pedig már befejeztem a hatodik évadot és muszáj ide írnom, ugyanis nincs saját oldala az évadnak, de elég megosztóra sikerült, hatalmas csavarral a bendőjében. Azt is érdemes megtekinteni, ha másért nem is: Kathy Bates hozza az őrült formáját.

Lady Gaga


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.