Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Amerikai Horror Story - Hotel (2015)

American Horror Story - Hotel
Filmadatlap
 
6
Szereplők
18
Vélemények
1
Képek
Videók
 
indingo   2017. 04. 10.

Nem lett a kedvencem ez az évad, de azért tetszett. Picit hamar lőtték le a poént, várhattak volna vele a készítők az utolsó részig. Lady Gaga Golden-Globe díját picit erősnek érzem.

 
Deku   2017. 08. 30.

Szerintem ez a film bárkinek könnyen emészthető lehet. Én például nagyon kedveltem és elvoltam telve tőle. Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz de tévedtem és bár többször tévednék így.


 
Szilonka   2017. 10. 16.

Ez is egy nagyon jó hangulatú évad lett és teljesen más mint a korábbiak. Sok szereplős, sok szállal dolgozik és pont ez teszi izgalmassá. Ez nem is lett annyira véres évad.

 
TomÁcs   2018. 04. 14.

Ez az évad nem lett annyira különleges, mint a korábbiak. Így se lett egy rossz évad, de történetben most nem volt erős. A hangulat és a szereplők jók voltak.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Nem lett rossz ez az évad, de készültek már sokkal jobbak is. Picit hasonló volt az első évad is. Annak mondjuk örültem, hogy több szálon futott és mindegyik rendesen ki volt dolgozva és nem fröcsögött mindenhol a vér.

Lady Gaga
 
Az AHS: Hotel egyáltalán nem öncélúan mutogatta nekünk az orgiáit, ahogyan egy horrorfilm esetében sem csupán a rendező maszturbációját láthatjuk, hanem valamit ki akar fejezni a groteszk ábrázolásmódjával, a véres jelenetekkel, a kifröccsenő agyvelővel is. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.