Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Imádom ahogy a sajátos rajzolatú francia filmben bemutatják kissé groteszken a versenybiciklisek és a családjuk életét. Izgalmas kaland, ahogy a srácot nagymamája és kutyája meg akarja menteni. A zenéi a mesének még rendkívüliek. Fülbemászó és egyedi.

 
Ragemarci   2015. 12. 13.

A franciák saját maguk szatíráját rajzolták meg a társadalomkritikán át egészen a Tour bringásainak helyzetéig. No meg ami a kínaiaknál a kutya az ott a béka :) (csiga nem volt)


 
Biktop   2015. 05. 01.

Egy rajzfilm, amiben nincs ábrázolva a szépség. Az első benyomásom a nyomasztó érzés volt, ami a film végéig kitartott. Ilyen rondán ábrázolni a világot. Még a kutya, a macska, a békák, minden ronda volt!! Ok, én megértem, hogy a giccsparádét akarták kiforgatni, megmutatni, hogy van világ Hollywood-on kívül is: sikerült nekik. Művészileg nagyon szép alkotás, öröm volt nézni, ahogy odafigyeltek az apró dolgokra (kocsi befordulása a sarkon, motorháztető kinyílása, stb...), ám ezzel szemben éles kontraszt az, hogy a főszereplők nem tudnak meghalni. Kutya a autókerék helyett, rengeteg golyó süvít, stb... A művészet ok, de az a hangulat, amit okoz a film, nos ezt nem kellemes átélni, és a jövőben sem lesz az. Épp emiatt ez a film nem lesz jó. Szeretem a drámát, a melankóliát, de ennél a filmnél előjön pluszban a szorongás és a borzalom, sőt talán a félelem is. A félelem, hogy magunkra ismerhetünk a filmben, egy olyan világban, ahol mint mondtam, nincs szép. Minden és mindenki ronda. Ilyen világot senki nem akar.

 
adamkatka   2016. 10. 07.

Érdekes animációs film, ami szerintem a mondanivaló és a megnyilvánulások miatt inkább szól felnőtteknek mint gyerekeknek. Van pár mögöttes mondanivaló ami megfogott. Érdemes megnézni.

 
Cordelia Bennett   2016. 05. 08.

Különleges, bizarr, nem gyerekmese! Azért van benne poén és történet és betétdal (!). Ilyen is kell néha. Szarkasztikus hangulathoz ajánlom.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.