(csd)Egy apa mindent elkövet, hogy megvédje kisfiát, akit gyilkossággal vádolnak. William Landay azonos című regénye nyomán.
(csd)Egy kerületi ügyészről és annak gyilkossági ügybe keveredett fiáról szól a történet, melyben rendkívül jól van elegyítve a tárgyalótermi dráma, maga a nyomozás és az ügy drámai hatása a család életére. A karakterek jellemábrázolása abszolút rendben, a színészi játék tökéletes, valósággal tapintható a feszültség, a hangulathoz passzol a képi világ, így minden együtt áll egy remek thrillerhez. A sorozat készítői pedig nem is hagyják ki a ziccert, és egy elgondolkodtató, szívbemarkoló, a végsőkig érdekfeszítő szériát tettek le az asztalra.
Spoirel veszély! Mikor elkezdtem nézni a sorozatot, nem sokat tudtam róla, még az előzetesét sem láttam, csak a történet nagy vonalaival voltam tisztában. Ezért eleinte azt hittem, a tárgyalásról, bíróságról, ügyvédekről fog szólni a cselekmény. De ... Teljes kritika
Szuper történet volt, tele feszültséggel és kérdésekkel. Chris Evans remek, de ezt már tudtam, illetve a főszereplő kis srác is már bizonyított korábban is. Jó párost alkottak.