A természet ereje: Aszály 2.

A természet ereje: Aszály 2.

Force of Nature: The Dry 2
puszta

Öt nő vesz részt egy túrázó elvonuláson, de csak négyen térnek vissza. Aaron Falk és Carmen Cooper szövetségi ügynökök elindulnak a hegyekbe, abban a reményben, hogy még életben találják az… Több

Rendező: Robert Connolly
Forgatókönyvíró: Robert Connolly, Jane Harper
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier: 2024.02.08. | Max (2024.11.08.)

Aszály  (2020)

2024.11.17 BÉLA

Épphogy nézhető

Tanulság: Ilyen az, amikor kikent kifent úri p*csák kimozdulnak a légkondicionált irodáikból.

2024.11.09 Bafam

Nem olyan jó, mint az első, de izgalmas

Nem olyan jó, mint az első Aszály, de azért eléggé izgalmas film lett ez is. Ez a film magával ragadó és nyugtalanító volt. A közvélekedéssel ellentétben a másodikat jobban élveztem! Inkább a pszichológiai thriller birodalmába mélyedt, mint a drámába, amelybe az első film hajlott. Ez izgalmassá tette a filmet. A buja erdei táj lenyűgöző ellentéte volt az első filmben ábrázolt száraz vidéknek, és az előadások nagyon hihetőek voltak. Sajnos van egy „de”. Ahogyan az ausztrál filmek gyakran felépülnek, a végére nem igazán érte el a meglepő csavart. Inkább lapos volt. A történet lehetett volna ambiciózusabb, és több fordulattal feljebb üthetett volna. Ezenkívül a film számos olyan részt is feltárt, amelyekre végül nem kaptam választ, vagy amelyeket ügyesen elfelejtettek. Összességében érdemes megnézni a moziban, és nagyon élveztem az élményt. Jó film, jó nézni, sötét, nyirkos és nagyon vizes, „The Wet”-nek kellett volna nevezni, ahhoz képest, hogy az első a poros hátországban játszódott, és „száraz” volt.

2024.11.12 puszta

Látszik az igyekezet, hogy egy „erős” filmet készítsenek, és tulajdonképpen nem rossz, vannak érdekesebb fordulatok, de közben helyenként közhelyes, hatásvadász, néha kicsit lapos, vagy túl lassú. A szinte végig a film alatt hallható (időnként sekély... Több

2024.11.12 stomachh

Az első szó, ami eszembe jut erről, hogy vérszegény. Se egy igazán jó történet, se egy jó alakítás, se egy jó rendezés. Végig lehetett ülni, annyira rossz nem volt, hogy kikapcsoljam, de soha nem nézném meg még egyszer. Aki még nem látta, annak azt ajánlom, bele se kezdjen.

A forgatás az ausztráliai Victoria városában és a csodálatos Dandenong Ranges Nemzeti Parkban (The Basin) zajlott 2022-ben.Szerző: Bafam

A filmben szereplő legtöbb ember a keresési szakaszban ténylegesen a Victoria Állami Sürgősségi Szolgálat önkéntese volt, akik valódi eltűnt személyek keresésében segítenek a rendőrségnek napjainkban is.Szerző: Bafam