Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
69

Ralph lezúzza a netet (2018)

Ralph Breaks the Internet
Filmadatlap
 
36
Szereplők
6
Vélemények
65
Képek
22
Videók

Vélemények: Ralph lezúzza a netet (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
nanita95   2019. 01. 10.
Ralph a ragszkodó óriás.

Édes volt mint a méz, pont úgy mint az első része. De míg az első rész egy videojáték életének kardinális kérdésével foglalkozott, és azzal hogyan lehet barátot szerezni, itt a ragaszkodás és szabadonengedés kérdésköre forog inkább a szereplők szeme előtt és a barátság megtartása. Az Internet világa a fiatal Venelope-ét elvarázsolja és rögtön megtalálja vele a közös hangot, míg Ralph aki az idősebb korosztályt képviseli bukdácsol a neten az első pillanattól és kétesebbnél kétesebb dolgokba fut bele, akárcsak az a való életben is szokott lenni. ( tisztelet a kivételnek) Az internet változatos világából sokba kapunk betekintést és tulajdonképpen végig gondolv a leképezés is elég reálisnak hat... több»

 
BoBamburg   2019. 01. 11.

Hasonlóan minőségi és humoros mint az előző rész, csak itt nem a videójátékoké hanem az interneté és a közösségi hálóé a főszerep. Habár engem sokszor emlékeztetett a sokak által lehúzott emoji filmre (amit amúgy én egésszen bírtam), egy egyedi és ötletes folytatást sikerült összehozni a készítőknek. A rengeteg Disney (hercegnők, Marvel, Star Wars) utalás, karakter cameok és poénok pedig nagyon el lettek találva. Aki szerete az első rész, ebben sem fog csalódni.


 
Thibo84   2019. 01. 12.

Az első részt imádtam, de a második részt látva furcsa érzések kavarognak bennem. A látvány világ és a grafika csillagos 5-ös, a történet is jó, van mondandója, ugyan akkor vicces, ahogy Ralph botladozik a net kusza világában, míg Vanellope elég hamar ráérez az ízére. De a finálét másképpen képzeltem el, és talán ezért is vagyok kissé csalódott. Valami nagyobb durranásra számítottam, de meg se közelítette az első rész végét. Oké, hogy Ralph saját magával néz szembe, és elismeri a hibáit, de még is, valami nagyobb dobást vártam.

 
tooker   2019. 01. 14.

Nem tetszett a film, mert a karakterei ridegek, nem emberiek. A történet csapnivaló és nincsenek jó fordulatok. Egy két jó beszolastol eltekintve gyenge eresztés.

 
nikla113   2019. 01. 09.

Az előttem szólóhoz csatlakoznék annyiban, hogy ha nem is a legjobb, de az egyik legszívmelengetőbb mozi lett a Rontó Ralph 2, azok közül, amiket az elmúlt évben láttam. Akciódús, csupaszív látványorgia, ami minden korosztályt le tud venni a lábáról. Bátran merem ajánlani!

 
Phalanx   2019. 01. 03.

Nekem nagyon bejött, ahogy a Ralph lezúzza a netet továbbvitte az első rész koncepcióját, és sokkal gazdagabbá tette azt, persze mindezt egyedi hangnemmel, humorral és pazar látványvilággal. Az év egyik legjobb animációs filmje, ezt már most le merem szögezni, de azért még várjuk ki a végét. Ez részemről egy erős 4 csillagot ér.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.