Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78

Ralph lezúzza a netet (2018)

Ralph Breaks the Internet
Filmadatlap
 
36
Szereplők
11
Vélemények
65
Képek
22
Videók

Vélemények: Ralph lezúzza a netet (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2019. 03. 24.

Az első rész nekem jobban bejött. A humor és a látvány itt is rendben volt, de a története helyenként erőltetett volt.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 10.
Ralph a ragaszkodó óriás.

Édes volt mint a méz, pont úgy mint az első része. De míg az első rész egy videojáték életének kardinális kérdésével foglalkozott, és azzal hogyan lehet barátot szerezni, itt a ragaszkodás és szabadonengedés kérdésköre forog inkább a szereplők szeme előtt és a barátság megtartása. Az Internet világa a fiatal Venelope-ét elvarázsolja és rögtön megtalálja vele a közös hangot, míg Ralph aki az idősebb korosztályt képviseli bukdácsol a neten az első pillanattól és kétesebbnél kétesebb dolgokba fut bele, akárcsak az a való életben is szokott lenni. ( tisztelet a kivételnek) Az internet változatos világából sokba kapunk betekintést és tulajdonképpen végig gondolv a leképezés is elég reálisnak hat... több»


 
MMcFly2015   2019. 02. 16.
Egyedi - és rendkívül hatásos kikacsintás az online világra

A Rontó Ralph sikere után, ahogy az lenni szokott jött a folytatás, és még nagyobb kanállal merítenek a kalandból. A retró érzést megidéző játékterem után ugrunk a jelen világot körbe ölelő online világba, ami óriási lehetőséget rejt egy külön világ bemutatására. Ezt az alkotók bravúrosan megfogták. A Zootropolis mai napig a kedvenc mesém. Ott is lenyűgözött, hogy külön világban játszódik a történet, ami tele van kikacsintásokkal és rengeteg utalásokkal. Ezzel a húzással könnyen elérik, hogy több korosztály örömét lelje a filmben. Most sincs másként. Az internetet bravúrosan használják helyszínként, és rengeteg lehetőséget kihasználnak. Poénforrásként ez dominál a legjobban, többször hangos... több»

 
Thibo84   2019. 01. 12.

Az első részt imádtam, de a második részt látva furcsa érzések kavarognak bennem. A látvány világ és a grafika csillagos 5-ös, a történet is jó, van mondandója, ugyan akkor vicces, ahogy Ralph botladozik a net kusza világában, míg Vanellope elég hamar ráérez az ízére. De a finálét másképpen képzeltem el, és talán ezért is vagyok kissé csalódott. Valami nagyobb durranásra számítottam, de meg se közelítette az első rész végét. Oké, hogy Ralph saját magával néz szembe, és elismeri a hibáit, de még is, valami nagyobb dobást vártam.

 
BoBamburg   2019. 01. 11.

Hasonlóan minőségi és humoros mint az előző rész, csak itt nem a videójátékoké hanem az interneté és a közösségi hálóé a főszerep. Habár engem sokszor emlékeztetett a sokak által lehúzott emoji filmre (amit amúgy én egésszen bírtam), egy egyedi és ötletes folytatást sikerült összehozni a készítőknek. A rengeteg Disney (hercegnők, Marvel, Star Wars) utalás, karakter cameok és poénok pedig nagyon el lettek találva. Aki szerete az első rész, ebben sem fog csalódni.

 
Vágottszemű   2019. 02. 05.

Nekem tetszett az ahogyan megcsinálták az internetes világot. Egész szórakoztató film lehet egy 8-12 éves gyereknek. Sok utalás is volt benne például a Twitterre.

 
Mithrel   2019. 02. 21.

Csak arra számítottam, hogy egy újabb cuki és vicces kis animációs filmet nézek meg, felturbózva pár hercegnővel és az internet végtelenül színes világával. Azt nem gondoltam volna, hogy ilyen szemléletesen be tudják mutatni a világháló ezer arcát, hogy ilyen sok utalás lesz a való világra, hogy ennyi igazság lesz a filmben. Egyébként is szeretem azokat a rajzfilmeket és animációs sorozatokat, amik kicsit többet mondanak el, mint amennyi felszínesen lejön az embernek - akár kapásból a felnőtteket célozva meg. Itt is ez volt a helyzet, ez a mese görbe tükröt mutatott a netes divatoknak, popkultúrának, közösségi oldalaknak. Ha a fő konfliktus nem sikerült volna ennyire kiszámíthatóra és irracionálisra, simán járna neki az öt csillag.

 
tooker   2019. 01. 14.

Nem tetszett a film, mert a karakterei ridegek, nem emberiek. A történet csapnivaló és nincsenek jó fordulatok. Egy két jó beszolastol eltekintve gyenge eresztés.

 
szintiaa5   2019. 02. 05.
Jól eltalálták!

Nem láttam még az első részét, hiszen nem is tudtam róla, de tuti az lesz a következő, amit megnézek! Nagyon tetszett a sok Disney-s utalás, valamint a barátságról alkotott összkép.

 
nikla113   2019. 01. 09.

Az előttem szólóhoz csatlakoznék annyiban, hogy ha nem is a legjobb, de az egyik legszívmelengetőbb mozi lett a Rontó Ralph 2, azok közül, amiket az elmúlt évben láttam. Akciódús, csupaszív látványorgia, ami minden korosztályt le tud venni a lábáról. Bátran merem ajánlani!

 
Phalanx   2019. 01. 03.

Nekem nagyon bejött, ahogy a Ralph lezúzza a netet továbbvitte az első rész koncepcióját, és sokkal gazdagabbá tette azt, persze mindezt egyedi hangnemmel, humorral és pazar látványvilággal. Az év egyik legjobb animációs filmje, ezt már most le merem szögezni, de azért még várjuk ki a végét. Ez részemről egy erős 4 csillagot ér.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.