Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
74

Ralph lezúzza a netet (2018)

Ralph Breaks the Internet
Filmadatlap
 
38
Szereplők
17
Vélemények
65
Képek
17
Videók

Vélemények: Ralph lezúzza a netet (2018)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 04. 30.
Egy modernebb és látványosabb világban retro hőseink!

Látván az első részét, ami már lassan 7 éve jelenet meg, tény, hogy nagy forradalmat nem hozott a Walt Disney Pictures számára, mégis üde színfoltja volt a cégnek és az embereknek, hiszen a 80-as évekbeli videojátékokat mutatja be a film, amin az előző generációink nőtt fel, és amit mi is megismerhettünk. A Toy Story című animációs filmhez hasonlóan itt is életre keltették a játékokat, csak itt videojátékok karaktereiről van szó. A 2. részben már nyitottabb világgal ismerkedhetünk meg, ami már az újszerű, rohanó életet vetíti ki kedvenc hőseinkre, Ralph-ra és Vanellope-ra. Azt kicsit sajnáltam, hogy Felix és Calhoun karakterei háttérbe szorultak, de így is kettőjük jelenete volt a legjobb po... több»

 
indingo   2019. 03. 24.

Az első rész nekem jobban bejött. A humor és a látvány itt is rendben volt, de a története helyenként erőltetett volt.


 
dailyfilmsan   2019. 01. 10.
Ralph a ragaszkodó óriás.

Édes volt mint a méz, pont úgy mint az első része. De míg az első rész egy videojáték életének kardinális kérdésével foglalkozott, és azzal hogyan lehet barátot szerezni, itt a ragaszkodás és szabadonengedés kérdésköre forog inkább a szereplők szeme előtt és a barátság megtartása. Az Internet világa a fiatal Venelope-ét elvarázsolja és rögtön megtalálja vele a közös hangot, míg Ralph aki az idősebb korosztályt képviseli bukdácsol a neten az első pillanattól és kétesebbnél kétesebb dolgokba fut bele, akárcsak az a való életben is szokott lenni. ( tisztelet a kivételnek) Az internet változatos világából sokba kapunk betekintést és tulajdonképpen végig gondolv a leképezés is elég reálisnak hat... több»

 
Thibo84   2019. 01. 12.

Az első részt imádtam, de a második részt látva furcsa érzések kavarognak bennem. A látvány világ és a grafika csillagos 5-ös, a történet is jó, van mondandója, ugyan akkor vicces, ahogy Ralph botladozik a net kusza világában, míg Vanellope elég hamar ráérez az ízére. De a finálét másképpen képzeltem el, és talán ezért is vagyok kissé csalódott. Valami nagyobb durranásra számítottam, de meg se közelítette az első rész végét. Oké, hogy Ralph saját magával néz szembe, és elismeri a hibáit, de még is, valami nagyobb dobást vártam.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Imádtam. Már az első részt is nagyon szerettem, de ez mégjobban tetszett. Ahogy Ralph próbálja a Cukorláz játékot megmenteni a barátjának (az egyetlen) legjobb barátjának az szívmelengető. Viszont Penelope karaktere is túlságosan elkezdett tinédzseresedni és nem volt sokáig hálás Ralph-nak, de a végén minden jórafordul. Győz a jó. A zenék és az animáció ismét meseszép.

 
harnas1207   2019. 05. 26.

Unalmas és erőltetett mese volt. Mintha az ötödik részét látnánk a sorozatnak, mely ki van égve és csak a főhősök viszik a hátukon a történetet. Poénok nincsenek, helyette van szájbarágós tanulság. Az internetes utalgatások sokkal több lehetőséget rejtettek magukba.

 
Yosihiro   2019. 05. 02.
Ralph zúz

Óriási meglepetés volt ez az animáció. Remek grafikák remek történet színes történet. nagyon röviden ennyit tudok irni de lássuk a részleteket. A történet egy jö alapból indul ki és építi fel magát. Igazából az internetre való kilépés egy merész gondolat lehetett a történet írójától de valjuk meg bevált. Az animáció megjelenítése a megszokott figurákon túl az internet bemutatása látványosra sikerölt és plusz a vírus az igazán tetszett. Némi kis hibája volt azért az alkotásnak és ez a zenei aláfestés gyengére sikerölt. A karakterek akik pluszban az interneten kapunk az igen jól passzoltak Ralphékhoz és ismét egy plusz a régi mesehösök, hercegnök Star Wars stb ez egy újabb olyan fogás amit így belekomponálva azt hiszem nagyon jó lett. Az autós játék jelenetek nagyon jók lettek és akár azt tovább is néztem volna. Kapunk érzelemeket is ami egy ilyen animációnál azt hiszem alap és ez nagyon jól átjött. A képi vanimációs vágások rajzok kivállóak a hang pedig lenyügözö szerintem. csak ajánlani tudom mindenki számára nagy élmény! Üdv Yosi

 
MMcFly2015   2019. 02. 16.
Egyedi - és rendkívül hatásos kikacsintás az online világra

A Rontó Ralph sikere után, ahogy az lenni szokott jött a folytatás, és még nagyobb kanállal merítenek a kalandból. A retró érzést megidéző játékterem után ugrunk a jelen világot körbe ölelő online világba, ami óriási lehetőséget rejt egy külön világ bemutatására. Ezt az alkotók bravúrosan megfogták. A Zootropolis mai napig a kedvenc mesém. Ott is lenyűgözött, hogy külön világban játszódik a történet, ami tele van kikacsintásokkal és rengeteg utalásokkal. Ezzel a húzással könnyen elérik, hogy több korosztály örömét lelje a filmben. Most sincs másként. Az internetet bravúrosan használják helyszínként, és rengeteg lehetőséget kihasználnak. Poénforrásként ez dominál a legjobban, többször hangos... több»

 
BoBamburg   2019. 01. 11.

Hasonlóan minőségi és humoros mint az előző rész, csak itt nem a videójátékoké hanem az interneté és a közösségi hálóé a főszerep. Habár engem sokszor emlékeztetett a sokak által lehúzott emoji filmre (amit amúgy én egésszen bírtam), egy egyedi és ötletes folytatást sikerült összehozni a készítőknek. A rengeteg Disney (hercegnők, Marvel, Star Wars) utalás, karakter cameok és poénok pedig nagyon el lettek találva. Aki szerete az első rész, ebben sem fog csalódni.

 
ZozArt89   2019. 05. 03.
Az ember szívét is lezúzza

Az első résznél én őszintén megvallom bealudtam és azóta se hoztam be lemaradásomat. Most ezt a részt megtekintve azt mondom, hogy pótolni fogom. Az biztos, hogy jobban megfogja az ember figyelmét ez mint elődje. Ez a rész látványos lett és legtöbbször túl is tolják ami instant bukáshoz vezet. Itt korántsem ez történt. Meglehetősen tanulságos történetet kapunk amit kicsiknek és nagyoknak is érdemes figyelmesen végignézni. Ugyanis bizony magát az internetet és annak veszélyeit mutatja be, nem feledvén persze annak hasznosságát is hangsúlyozni. Ezt megfejelték némi karikatúra szerű motívummal, lásd a hercegnők jelenetét, igazán humoros pillanatokat tudtak okozni de ide sorolhatom még a rohamosztagosokat és a Marvelt is. Főpontba két főhősünk kapcsolata került ahol nagyon részletes képet kapunk arról, hogy egy barátság milyen bonyolult tud lenni néha és nem minden csak a mázas körítésről szól. Eleinte fel sem tűnik, hogy hova fog vezetni kettejük kapcsolata de a végére tuti lesz némi könnycsepp az ember szemében. A sztoriról biztosan elmondható, hogy tudatosan célozza a nézőt, és nem egy csak kisgyerekeknek szóló tündérmese. Emellett mondhatni jópofán mutatja be, hogyan is működik az internet és, hogy milyen lenne ha úgynevezett karakterek tolnák a képünkbe a reklámokat . Nagyon jókat lehet derülni ezen megvalósításokon is. Röviden a "Ralph lezúzza a netet" remek film, tanulságos kicsiknek-nagyoknak egyaránt és szívhez szóló lezárással ülteti be a néző szívébe magát.

 
Vágottszemű   2019. 02. 05.

Nekem tetszett az ahogyan megcsinálták az internetes világot. Egész szórakoztató film lehet egy 8-12 éves gyereknek. Sok utalás is volt benne például a Twitterre.

 
Mithrel   2019. 02. 21.

Csak arra számítottam, hogy egy újabb cuki és vicces kis animációs filmet nézek meg, felturbózva pár hercegnővel és az internet végtelenül színes világával. Azt nem gondoltam volna, hogy ilyen szemléletesen be tudják mutatni a világháló ezer arcát, hogy ilyen sok utalás lesz a való világra, hogy ennyi igazság lesz a filmben. Egyébként is szeretem azokat a rajzfilmeket és animációs sorozatokat, amik kicsit többet mondanak el, mint amennyi felszínesen lejön az embernek - akár kapásból a felnőtteket célozva meg. Itt is ez volt a helyzet, ez a mese görbe tükröt mutatott a netes divatoknak, popkultúrának, közösségi oldalaknak. Ha a fő konfliktus nem sikerült volna ennyire kiszámíthatóra és irracionálisra, simán járna neki az öt csillag.

 
tooker   2019. 01. 14.

Nem tetszett a film, mert a karakterei ridegek, nem emberiek. A történet csapnivaló és nincsenek jó fordulatok. Egy két jó beszolastol eltekintve gyenge eresztés.

 
atombence   2019. 06. 20.
Akinek nem inge...

A történet sokat változott az előzőhöz képest. Kevesebb izgalommal mint az előzőekben, de nézhető animációs film. Egyszeri megtekintésre mindenképp javaslom, aztán max. 2 év után újra. Az előző rész jobb volt.

 
szintiaa5   2019. 02. 05.
Jól eltalálták!

Nem láttam még az első részét, hiszen nem is tudtam róla, de tuti az lesz a következő, amit megnézek! Nagyon tetszett a sok Disney-s utalás, valamint a barátságról alkotott összkép.

 
nikla113   2019. 01. 09.

Az előttem szólóhoz csatlakoznék annyiban, hogy ha nem is a legjobb, de az egyik legszívmelengetőbb mozi lett a Rontó Ralph 2, azok közül, amiket az elmúlt évben láttam. Akciódús, csupaszív látványorgia, ami minden korosztályt le tud venni a lábáról. Bátran merem ajánlani!

 
Phalanx   2019. 01. 03.

Nekem nagyon bejött, ahogy a Ralph lezúzza a netet továbbvitte az első rész koncepcióját, és sokkal gazdagabbá tette azt, persze mindezt egyedi hangnemmel, humorral és pazar látványvilággal. Az év egyik legjobb animációs filmje, ezt már most le merem szögezni, de azért még várjuk ki a végét. Ez részemről egy erős 4 csillagot ér.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.