Sajnáljuk, a kért tartalom nem található.
Kérjük, lépj vissza, vagy használd a keresőt az oldal jobb felső sarkában.

Lejátszás
Bad Boys: Ride or Die
Bad Boys: Ride or Die
Premier(HU): 2024.06.13.
| InterCom
| kaland, akció, vígjáték, thriller, krimi

Magazin

$17.6M
/
$16.8M
/
$5.36M
/
$4.36M
/
$2.83M
/
$2.8M
/
$1.59M
/
$1.43M
/
$1.1M
/
Az előző részek 76 és 82%-on állnak. Szerintem a negyedik epizód semmivel nem rosszabb, mint az előzőek, talán csak kevesebb benne a sztár bácsi.
3 órája
Te jó ég, ez 2015-ös film?! Hová tűnt ennyi idő? Mintha most néztem volna moziban. Akkor tetszett, újranézve elég gyenge. Egyszer tudtam elmosolyodni. Túl lett tolva szerintem. Viszont újranézem az elsőt is, kíváncsi vagyok...
13 órája
Nekem az, hogy lemásolják a 10-20 éve megcsinált bankrablófilmeket, nem számít művészi teljesítménynek. Sajnos még akkor sem, ha jól csinálják. Hiába szerzel jó színészeket és jó stábot egy klisés, semmitmondó...
4 órája
Légy tagja a MAFAB közösségnek és oszd meg a gondolataid.

Homokember (1995)

Szerző: Kóborló

A három testőr: Milady (2023)

Szerző: Artemisia

Az elátkozott Queen Mary (2023)

Szerző: csd
Conor Anthony McGregor 1988. július 14-én született az Írországi Crumlinban. 35 éves, kétszeres MMA-világbajnok pehely-, és könnyűsúlyban. Foglalkozásat tekintv... több»
Nicolas Vanier (1962. május 5. Szenegál) francia kalandor, író és rendező. Afrikában született, gyerekkora nagy részét nagyapja sologne-i farmján töltötte Franc... több»
Debora Tamar Cahn író, forgatókönyvíró, televíziós és filmproducer. A Columbia Egyetemen a Barnard College-ban végzett, továbbá színészmesteri diplomát szerzett... több»
Hafsia Herzi 1987. január 25-én Manosque-ban született, francia színésznő és rendező. Marseille-ben nőtt fel. Ismertebb filmjei, melyekben szerepelt: A kuszkusz... több»
Czukor Balázs
Margaret Qualley
Jesse Plemons
Willem Dafoe
Tyler Cameron
Bishop Black
Will Smith
Martin Lawrence
Nagyon régen , még főiskolás koromban láttam a filmet. Azt hiszem mindenkinek van egy bakancs listája azokról a filmekről amik élete során a legjobban tetszettek. Ez nálam az elő 3 közé került . Évekig nem tudtam pontosan a címét , mára sik
Nekem ez a rész nem volt olyan meggyőző mint az első rész. Rögtön megnéztem mindkét részt egymás után. Megjöttek a válaszok, de valahogy az előző nagyobbat ütött. Négyes, köszönöm.
Van valami, amiről szeretnél beszélgetni? Indíts egy új témát.