2016.11.28 19:33 szucszoli Olvasottság: <100x
2

Ocsmány, szirupos

Iszonyú dühös vagyok.

Én nem is emlékszem mikor voltam ilyen dühös utoljára, hogy ilyen írdatlanul magas értékelés mellett azt kell néznem, ahogy megy ez tömény, szirupos cuki-mukizás az aranypofi mézes-mázos hangú kislánnyal, aki a nagy boci szemeivel rácsodálkozik az élet szépségeire és a film elvárja, hogy én ezen csöppenjek el?!

Ocsmány, szirupos

Hát nem!

Ez rendkívül irritáló és ízléstelen dolog! Én nagyon örülök neki, hogy a csajok imádják az ilyen ezónyálas borzalmakat, de könyörgöm: melyik az az 5 éves gyerek, aki az élet szépségén filozofál? :D

Ez ugyanolyan félreérthető dolog, mintha én nem tudnék különbséget tenni, hogy Halálos Iramban filmek seggrázó modell picsái, vagy a Visszajáró pénz-ben szereplő nőket kezeli-e egy film pozitív, vagy negatív vonatkozásban.


Egyszerűen az baj ezzel a filmmel, hogy semmiféle távolságtartás nincs benne. Ellenben totál összecsapott a forgatókönyve:

Bezárnak egy nőt egy szobába és én most komolyan higgyem el, hogy még a gyerek megszületése előtt nem jutott volna eszébe felállnia arra a rohadt asztalra és kitörni az ablakot, majd kimásznia rajta?

Meg egyáltalán higgyem el, hogy ennek a nőnek nincs egyetlen élő rokonja, ismerőse, barátja, családtagja, akinek feltűnt volna a hiánya?

Hát ez a nő aztán tényleg úgy néz ki, mint egy utolsó lepattant aluljárólakó hajléktalan, aki nem hiányzik senkinek!


Aztán arról ne is beszéljünk, hogy miután halottnak állítja be az anyja, a férfi simán elhiszi és kiviszi a gyereket a szobából és utána meg se nézi, hogy valóban meghalt-e?

Hát ez mekkora gagyi te jó isten! Hát hogy lehet ilyen arcpirító baromságokat komolyan venni?


Egyvalamit kérdezek:

A nő miért akart ilyen gyorsan megszabadulni a gyerektől?

5 év alatt nem tudta volna kigondolni, hogy amikor kiszabadul a gyerek, akkor az azt megtalálókkal hogyan fogja majd megértetni magát?


Én végszóként azt javaslom, hogy lepontozás helyett inkább nézzétek meg a Partizán című filmet! Na arról lehet példát venni, hogy milyen és hogyan kell kinéznie egy szülő-gyerek közötti húzódó HITELES és TÁVOLSÁGTARTÓ kapcsolatnak! Ami nem próbál belemászni az ember tenyerébe, mint ez az ocsmányság.

85 A szoba  (2015)

dráma | thriller

Joyt (Brie Larson) hét éve tartja fogva egy férfi egy kerti fészerben. Az öreg Nick (Sean Bridgers) rendszeresen átjár hozzá, élelmiszert és néhány alapvető holmit visz neki,... több»

2