2016.10.23 11:53 szucszoli Olvasottság: 140x
0

Borzalmas

Az egyik legrosszabb sci-fi ez, amit valaha láttam.

Miközben néztem, folyamatosan az a kérdés járt a fejemben, hogy nekem most izgulnom kéne és azonosulnom kéne ezzel a temérdek tucatszerű, jellemtelen színésszel, akiknek szinte minden egyes reakcióját és botcsinálta konfliktushelyzetét már ezerszer láttam és hallottam más filmekben és már 20 éves koromban is a falra másztam az ilyen nagy hálivúdi blocbustereket majmolni akaró filmektől, amik tele vannak vontatott, sablon párbeszédekkel!?

Borzalmas

Ez a film bizonyos tekintetben egy átlag délutáni szappanopera szintjét döngeti!

Nem értem, hogy tudták ezt az űrszemetet ilyen magasra fellőni, hogy helyenként még a cgi animáció is annyira béna, mintha csak a Transmorphers - Az alakváltók című Asylum filmet nézném, amiről én annak idején szentül meg voltam győződve, hogy az a Transformers, csak nem vettem észre, hogy más a címe, így véletlenül töltöttem le és szenvedtem végig.... akárcsak ezt a filmet.

kétféle típusú ember tud jól szórakozni ezen a filmen:

Vagy az, aki még életében nem látott egyetlen jó sci-fit sem és nincs viszonyítási alapja...vagy ha látott is, akkor azt sem igazán tudta úgy "magáévá tenni", hogy az megfelelően beépült volna a tudatába.

Vagy az a valaki tud ezen jól szórakozni, aki már annyi jó és annyi ilyen rossz filmet látott, hogy csak röhögni tud ennek a gagyiságán, amit a rendező olyan szándékkal alkotott meg, hogy azzal lényegében semmi új és eredet ötletet nem akart felmutatni, ellenben megpróbál görcsösen komoly lenni és úgy viselkedni, mintha most találták volna fel a sci-fi műfajt.

74 Serenity  (2005)

akció | kaland | politikai | sci-fi | thriller

Malcolm Reynolds, a Serenity űrhajó kapitánya nem a tisztességes fuvarokról és üzletekről híres. Egy napon felvesz egy fiatal doktort, és természetfeletti képességekkel... több»

0