2019.04.24 15:10 MMcFly2015 Olvasottság: <100x
0

Csak képregény rajongóknak ajánlott

Nehéz ezt a filmet értékelnem, mert elismerem ennek a mozinak az értékrendjeit, és tudom, hogy főként bennem van a hiba, hogy nem aratott részemről osztatlan sikert. Sokszor kihangsúlyozom, hogy távol állnak tőlem a képregények, csak annyit tudok a füzetekről, amennyit a vászonra emelve megismerhettem. Sajnos főként emiatt van, hogy sok elem számomra túl sok volt az Oscar-díjjal jutalmazott Pókverzumból.

A film egyedisége kifogástalan. A színek, és a roppant hatásos képregényes stílus nem mindennapi látványt nyújt. Az akciók és a zenei aláfestések klappolnak, röviden jellemezve: tök menő. Az igazi gondom a játékidő felénél kezdődött, mikor a sok univerzum összeért. Az idősebb pókemberrel és a lánnyal minden jól működött. Kaptunk drámát, romantikát és poént, majd úgy éreztem, a több univerzum behozatala szétbarmolta az eddig tökéletesen működő összképet. A jövőből érkező lányt a robotjával, és a rajzolt malac pókembert nekem már nem vette be a gyomrom. Innentől kezdve mind az akciók, mind a poénnak szánt egysorosok is alulteljesítettek...

Csak képregény rajongóknak ajánlott

Képregény rajongóknak valóban kötelező darab, és tarkítja a mozivászonra készült Pókember verziókat, de kövezzetek meg: sztoriilag nem tartom jobbnak, mint bármelyik egész estés DC rajzfilmet. Ha Pókembert akarok látni, bármelyik filmfeldolgozást szívesebben megnézem, mint ezt. Én számítottam arra, hogy animációs filmként kapunk egy negyedik részt a Sam Raimi-féle trilógiához, de ez így sok volt. Azzal még ki lennék békülve, hogy külön-külön kapunk egy sztorit egyes univerzumokról, mondjuk ez a Pókember Noir elég kíváncsivá tett.

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi

Úgy tűnik, hogy egyszer minden szuperhőst utolér a végzete. Miután közös erővel Homokembernek, Doctor Octopusnak, Electronak, Kravennek és a Keselyűnek sikerült legyőzniük... több»

0