2019.04.25 18:42 Az amatőr Olvasottság: <100x
0

Tipikus szuperhősfilm

Nem a Marvel legütősebb filmje, de azért jó volt megnézni. Tipikus szuperhősfilm egy még eddig nem látott új csavarral. Egyszeri szórakozás, de semmi több. Mondjuk talán nem is kell, hogy több legyen. A bosszúállók epikus drámája mellett jól esik egy kis önfeledt poénkodás. A Marvel Kapitány pedig maximálisan meg is adja ezt.

Brie Larson jól hozza a kissé forrófejű, ám csupaszív karaktert. A csavarok pedig szépen illeszkednek a sztoriba, a poénok is betaláltak nálam. Végjáték előtt a kezdetekről. A zenék is jók voltak, nagyon tetszett az a szám, amit akkor dobtak be a készítők, amikor Carol mindenkit szétvert. Egyszóval megvolt a hangulat, és az egyedi hangnem sem hiányzott. Talán a drámai szétesés pillanatot hiányoltam egyedül a filmből. Marvel Kapitány úgy levert mindenkit fél kézzel, hogy egy percig sem volt kétséges a győzelme. Így nem is nagyon lehetett szurkolni neki, elmaradt a küzdelmek feletti izgalom, az enyhe borzongás a csaták alatt. Hősünk ugyanis fél percre sem ingott meg az egész film alatt, na jó, egyszer sírt a meghatottságtól, plusz kiakadt egy kicsit a sötét igazságon,,de egyébként végig ment a saját feje után, és ezerrel tolta a cselekményt előre. Ezzel viszont jól kifejezték a készítők, hogy mekkora ereje is van az új hősnek. Thanosanak, azt hiszem, ellenfelére talál majd új kihívójában.

Tipikus szuperhősfilm

Összességében tehát a Marvel Kapitány egy poénkodós akciófilm helyenként egyedi megoldásokkal, melyben azért bőséggel kapunk új, izgalmas adalékokat a Marvel-moziverzumhoz is. Èrtékelésem: 4,5

akció | kaland | sci-fi

1990-ben járunk, amikor a Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik... több»

0