MoviesChris   2022.05.18 18:31   olvasottság: <100x
1

Ez még mindig rohadt jó

Ez a világ továbbra is magával tud ragadni. A hangulata, a történet, a karakterek. A karakterek közül számomra egyértelműen kimagaslik Martin Freemané, a valaha volt legjobb hobbit. Freeman olyan rokonszenves alakítást nyújt, hogy nem lehet nem szeretni. Várom már a Gyűrűk ura sorozatot, de sajnálom, hogy őt nem láthatjuk majd benne.

Ezen az utazáson végig kísérhetjük Bilbót, és valóban úgy érezzük, hogy mi is ott vagyunk vele. Teljesen beszippant ez a kaland. Én úgy néz ki kicsit fordítva vagyok bekötve, mert az emberek általában a Gyűrűk ura trilógiának és a Hobbitnak is az első részét tartják a leggyengébbnek, nálam ezek a legerősebbek. Ezek teremtenek egy olyan hangulatot, élményt és világot, ami teljesen elképeszt. De ez nem von le a Smaug puszatasága érdemeiből. Ez a rész akciódúsabb, ami nem baj, jól néznek ki, ahogy a tájak is.

Ez még mindig rohadt jó

Aki nem néz ki jól, az Orlando Bloom. Én nem tudom, hogy ez CGI vagy mi, amit vele csináltak, de nagyon félrement az biztos. A tünde szál viszont sokkal jobb mint a Gyűrűk ura filmekben. Ott legszívesebben áttekertem volna azokat (de ugye ilyet elvből nem csinálok). Itt viszont szerves részét képezték a storynak és érdekes is volt. Smaug megjelenítése elképesztően jó. Mind külsőre, mind karakterre. Általában nem szeretem, ha egy állatnak, vagy lénynek beszédhangot adnak, nekem az általában elvesz a hatásból. Itt az ellenkezője történt. Mélységet és félelmetességet adott Smaugnak. Rettentő személyiséggel ruháztak fel egy elképesztően jól kinéző sárkányt. Örülök Luke Evansnek, mert nagyon szeretem. Jó karaktert kapott és fontos alkotóeleme a filmnek/filmeknek.

fantasy | kaland

Miután Bilbó, Gandalf, valamint a Thorin vezette törpök kijutnak a Ködhegység alagutaiból, tovább folytatják útjukat Erebor felé. Míg Gandalf leválik a csapatról, a többiek a... több»

1