Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#9541

84 Hibana  (2016)

dráma

Netflix

Egy fiatal tokiói komikus nagy hírnévről álmodik, s mindent elkövet, hogy fellépőtársával együtt el is érje ezt. Egy alkalommal találkoznak egy, a műfajban utazó idősebb... több»

#9543

72 Szeretünk, doki!  (2016)

(3) (3)

dráma | vígjáték

Egy emelkedő pályán lévő szívsebész élete hirtelen váratlan fordulatot vesz, hogy hangos becsapódással találja magát újra két lábbal a földön. Korábban egy nagyvárosi menő... több»

Imádjuk ezt a műsort, szívmelengető és nagyon vicces. A szereplők kiválóak és a történetek nagyszerűek.
#9544

76 Search Party  (2016)

(1)

dráma | krimi | misztikus | romantikus | thriller | vígjáték

Egy sötét komédia egy huszonéves fiatal lányról, akinek meglehetősen kusza az élete. Emellett még egy rejtélybe is belekeveredik, amikor korábbi munkatársa váratlanul eltűnik. több»

atipikus amerikai sorozat, amiben nem mindenki bájos és szép. szabadszájú és vulgáris
Művészportré
#9545

Magyar művészeket bemutató sorozat. több»

Roxinpad
#9546

NA Roxinpad  (1987)

zenés

10 részes könnyűzenei sorozat. több»

Rendező: Bodnár István

Lucky Luke a Vadnyugaton
#9547

animáció

A félelmetes Dalton fivérek megszöknek a börtönből. Melléjük szegődik a ravasz, vén Faria, aki tudni véli az indián kincsek rejtekét. Útközben természetesen meg kell küzdeniük az... több»

Humort hozunk-viszünk
#9548

A 4 részes szórakoztató sorozatban vidám törtönetet láthatunk. több»

#9549

vígjáték

Bödőcs Tibor harmadik önálló estjével látogatott el a második legnagyobb magyarlakta városba, Londonba. Ezekből a felvételekből állt össze az a műfajteremtő stand-up road movie,... több»

Minden, ami Bödőcs, az jöhet, mert magas szintű humort képvisel. Nagyon jól sikerült ez az estje is, sokat röhögtem rajta.
#9550

88 A nagy túra  (2016)

(1) (5)

vígjáték

Amazon Prime Video | TV-ben (Spíler1 TV, csütörtök 01:33)

Jeremy, Richard és James Föld körüli túrára indul három eszméletlen sportkocsival. több»

fantasztikus képek, látszik, hogy egy rakás pénzt kidobtak erre a műsorra, de abszolút megérte, sokszor állt a szőr a hátamon, olyan hatásos jelenetek vannak benne
#9551

84 Conflict  (1970)

dokumentum

A sorozatból hat fotóművészt ismerhetünk meg, akik mesélnek szemléletükről, művészi stílusukról, felfedezéseikről és kísérletezéseikről a fényképészet terén. Háborúban is... több»

#9552

romantikus

Egy 33 éves, gyönyörű, mégis egyedülálló nő találkozik egy 25 éves férfival, és egymásba szeretnek. több»

Tashi
#9553

52 Tashi  (2014)

animáció

Tashi és Jack két jóbarát, akik két teljesen különböző világból származnak. Jack nagyvárosi hétköznapjaihoz képest Tashi sose látott és hallott, mesebeli figurákkal és... több»

Mussolini és Hitler: közel, mégis távol
#9554

dokumentum

A 20. század első felében két diktátor a történelem egyik legnagyobb kataklizmáját provokálta ki. Míg Európa demokratikus országai még csak egy leendő együttműködés... több»

Miből készül valójában?
#9555

dokumentum

Egy átlagember 10-25 féle kozmetikumot ken magára, mielőtt elhagyja reggel az otthonát, és ezzel több száz vegyszernek teszi ki haját, bőrét és száját. Sorozatunk annak jár utána,... több»

Mítoszok nyomában
#9556

dokumentum

A történelem mítoszait, úgy mint a Szent grál, kristálykoponyák, a szamurájok elveszett kardja, kalózkincs, a nácik és a hatalom könyve.......fejtegető dokumentum-sorozat. több»

#9557

67 The Son  (2017)

(2) (6)

dráma | western

A tíz részes drámai sorozat Eli McCullough (Pierce Brosnan) életének teljes átalakulását mutatja be, miközben egy jóindulatú ártatlan emberből számító gyilkossá válik. Mindent... több»

Na, hát Pierce Brosnant eleve furcsa volt látni sorozatszínészként, és szerintem egész jól megállta a helyét. Egy elégé jó műfaji kombináció a The Son, legutóbb talán ilyen drámákat a hetvenes-, nyolcvanas években gyártottak. De ez itt mérföldkövekkel jobb.
#9558

47 American Tarzan  (2016)

(2)

Hét jó erőben levő, vállalkozó kedvű, kalandra éhes amerikai érkezik Dominika szigetére, hogy alaposan próbára tegyék állóképességüket és túlélési ismereteiket.   több»

Szánalmas, hogy természetanyánknak azt kell látnia, hogy a gyermekeinek fogalma sincs már róla, hogyan élvezzék vadságát. Pedig...szerintem meg erről is szól ez az egész...
#9559

96 Channel Zero  (2016)

(2)

dráma | horror | misztikus | thriller

A Channel Zero egy olyan horrorsorozat, melynek minden évada új történetet dolgoz fel. van. Az első évad Kris Staub művéből, a Candle Cove-ból készült. Ez a mű olyan történeteket... több»

Nagyon furcsa..az első rész, első percénél vegyesen gondolkodtam, hogy folytassam e, vagy kibírjam e végéig. Nagyon jó egy sorozat, az első évad végénél se nagyon értettem, hogy mi is történik igazán, de mégis annyira érdekes, nyomasztó de mégis jó!
Sörvájvör
#9560

Steve Austin a házigazdája ennek a nem mindennapi valóságshownak, ahol 14 fő verseng egy trópusi szigeten, hogy megnyerjék a játék fődíját, a nagy összegű pénznyereményt. A... több»