Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Hulladék nélkül
#9741

dokumentum

Hugh Fearnley-Whittingstall tévés személyiség, River Cottage atyja és elkötelezett környezetvédő műsorából megtudhatjuk, hogy mennyi szemetet termelünk nap, mint nap, és hogy miként... több»

Bloody Tales
#9742

dokumentum

A nézők körében átütő sikert aratott A Tower véres meséi után Dr. Suzannah Lipscomb történész és Joe Crowley újságíró újabb sorozattal jelentkezik. A téma hasonló - a... több»

#9743

dráma | romantikus

Húsz év elteltével alaposan megváltozott a kórház, más szelek fújnak, új, fiatal ápolók és orvosok érkeznek. Blažej doktor felett is úgy tűnik, hogy eljárt az idő, és kénytelen... több»

Jó volt ismét látni a régi szereplők közül szinte mindenkit. Tetszett,hogy a történet nagyon jól át lett illesztve és igazítva az új helyzetekhez. Érettebb és elgondolkodtatóbb üzenetet sugall a sorozat. A szereplőkkel könnyebb azonosulni ezáltal. Örülök,hogy akik tudták... több»
Girl Meets Gown
#9744

Élje át a tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásának élményét. A texasi arák mindenre képesek és bármit kifizetnek, hogy a déli államok legnagyobb esküvői ruhaszalonjában a... több»

Ben és James az Arab-sivatagban
#9745

dokumentum

A kalandvágyó Ben Fogle és az egykori olimpiai bajnok, James Cracknell már bejártak néhányat a Föld legkevésbé vendégszerető vidékei közül. Most minden eddiginél nagyobb kihívás... több»

Ben és James az Arab-sivatagban
#9746

dokumentum

A kalandvágyó Ben Fogle és az egykori olimpiai bajnok, James Cracknell már bejártak néhányat a Föld legkevésbé vendégszerető vidékei közül. Most minden eddiginél nagyobb... több»

Ben és James az Arab-sivatagban
#9747

dokumentum

A kalandvágyó Ben Fogle és az egykori olimpiai bajnok, James Cracknell már bejártak néhányat a Föld legkevésbé vendégszerető vidékei közül. Most minden eddiginél nagyobb kihívás... több»

Rendező: David Harrison

Szereplők: James Cracknell, Ben Fogle

#9748

dokumentum | sportfilm

Netflix

Egy csapatnyi mindenre elszánt fiatal kész keményen küzdeni azért, hogy bekerülhessen az NFL-ben.

A világon mindenhol vannak nehéz körülmények közt élő emberek, még az oly mesésnek hitt helyeken is, mint az USA. Sok fiatalnak az egyetlen esélye a továbbtanuláshoz az ösztöndíj, de a közösségi főiskolán nincs ilyen, az csak egy ugródeszka a továbbiakhoz. Itt kell... több»
Vámosok bevetésen
#9749

dokumentum

Írország földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően vonzza a csempészeket, szervezett bandákat Európából és Észak-Amerikából, amelyek illegális csempészárukat próbálnak meg... több»

Tonhalászok: az óceán aranyásói
#9750

dokumentum

Kezdődik a kékúszójú tonhal szezonja az Atlanti-óceán északi részén. Már egy hal is 30 000 dollárt hozhat, ezért a halászok mindent megtesznek, hogy a tonhalak a hálójukban... több»

Autók szerelmesei
#9751

dokumentum

Phil Glenister a roncstelepről ment meg autókat, Ant Anstead pedig helyreállítja őket, hogy aztán egy nyilvános árverésen derüljön ki, haszonnal tudnak-e túladni rajtuk.   több»

Turn & Burn
#9752

84 Turn & Burn  (2013)

JD bratyó, a személyre szabott autók mestere és autószerelőkből álló csapata nehezen fellelhető, de fontos alkatrészek után kutat, melyek nélkülözhetetlenek az autóklasszikusok új... több»

Szereplők: Brother JD

Katasztrófák élőben
#9753

dokumentum

Mit lát, hall és érez az az ember, akinek a feje felett felrobban egy tízezer tonnás, vörösen izzó égitest? És mit érez az, akinek az otthona felé - lassan, de feltartóztathatatlanul... több»

Három jármód
#9754

dokumentum

A 10 részes portugál sorozatot elsősorban a lovak szerelmeseinek ajánljuk. A sorozat első fele Portugália egyik leghíresebb lófajtájával, a luzitánóval foglalkozik. A luzitán ló... több»

..., az én váram - Lakáskultúra mindenkinek
#9755

dokumentum

Dél-Afrikában jártunk, a Johannesburg melletti skanzenben, ahol a zuluk, a kózák, a szotók és a pédik hagyományos otthonait ismertük meg. Johannesburgban meglátogattuk Apponyi... több»

Demolition: The Wrecking Crew
#9756

dokumentum

Ebben az izgalmas dokumentumfilm-sorozatban érdekes egyéniségekből álló szereplőgárda vezet be minket a színfalak mögé, hogy láthassuk, hogyan zajlanak a robbantásos... több»

Rendező: Adam Hopkins

Szereplők: James Quinn, Debbie Burns

#9757

NA Légifuvarosok  (1994)

(3)

Az Air Albatros légi fuvarozó társaságnál mindig történik valami. Niklas a cég vezetője egyaránt próbál helyt állni az üzleti-és magánéletében is, ami olykor nem egyszerű.... több»

Nekem tetszett ez a sorozat. Szerintem érdekesek voltak a kis kalandok, jó volt a humora, jók voltak a karakterek. Olykor persze kissé gagyi volt, meg mai szemmel nézve is olyan tipikusan kilencvenes évek, de nem volt benne annyi erőszak, mint a mai sorozatokban.
Jacques Cousteau tengeri kalandjai
#9758

animáció

A híres óceánkutató, Jacques Cousteau kapitány ötletei alapján készült rajzfilmsorozat a tengerek világával ismerteti meg ifjú nézőit kalandos, izgalmas történeteken keresztül. A... több»

Rendező: Kisler

Szereplők: Christophe Malavoy

Uhu, a bölcs bagoly
#9759

animáció

Huhúka, a kis bagoly az erdőben él Bölcsszemmel, az idős bagollyal és legjobb barátjával, a Bolhával. A kalandvágyó kis bagoly még nem tud repülni, ezért folyton veszélyes... több»

Egy nagy család
#9760

dráma

Az észak-olasz cégtulajdonos Rengoni család sorsát követhetjük nyomon a sorozatban. A jelenben játszódó történet nyomokban romantikus komédiát, misztikumot és drámát is tartalmaz,... több»