Sorozatok

Új sorozat adatlapok

A Baltikum madártávlatból
#10241

dokumentum

A Baltikum madártávlatból című sorozatban a Balti államok színes és izgalmas vidékét tekinthetjük meg, a madarak repkedési magasságából. Szemünk elé tárulnak a Hanza városok,... több»

#10242

vígjáték

Az 50 kaland amivel sírba viszed anyádat című sorozatban a televíziós Baz Ashmawy nem kíméli édesanyja idegeit, amikor hajmeresztő mutatványaival szórakoztatja a képernyő előtt... több»

#10243

animáció | dráma | misztikus | thriller

Tokió lakosságát egy terrortámadás tizedeli meg, s az elkövetőhöz vezető egyetlen nyom egy bizarr internetes videó.

#10244

dokumentum

A Szabadon a jég hátán című sorozat egy túlélőcsoport életét követi nyomon. Az ultralibertáriánusok olyan emberek, akik rebellisként nem a szárazföldön élnek, hanem vízen úszó... több»

#10245

dokumentum

A Discovery Channel Attraktor című magyar gyártású sorozatában a legújabb műszaki, technikai vívmányok és gépek kerülnek bemutatásra. A sorozat készítői ellátogatnak például a... több»

#10246

A csodálatos kutyadoki, Cesar Millan kétségbeesett gazdik vagy kutyaszeretők telefonos segélykérésére azonnal kocsiba pattan és a helyszínre siet, hogy testközelből vegye szemügyre a... több»

#10247

történelmi

A Nők a történelemben című ismeretterjesztő sorozatban Dr. Amanda Foreman a világ számos pontjára jut el, hogy bemutassa azokat a nőket, akik nagy hatással voltak a történelem... több»

Kicsi ország, kicsi Kína - A titkos kínai birodalom Magyarországon
#10248

dokumentum

1989-et követően Magyarország megnyitotta kapuit Kína felé, s ez több tízezer kínai számára adott lehetőséget a vízummentes új élet megkezdéséhez az országban. A dokumentumfilm... több»

#10249

75 Kenguk  (1996)

(1)

animáció | családi | sportfilm

A Kenguk című animációs mesesorozat főhősei olyan kenguruk, akik kiváló kosárlabda-játékosok. A csapat tagjai, Napo, Archie, Nelson, Kevin és Junior mindent megtesznek azért, hogy a... több»

Már akkoriban sem volt egy nagy szám mese, de megnéztük, mert nem volt más. Kiváncsi vagyok hányan emlékszenek még rá, szerintem nagyon sok fiatal felnőtt már régen kitörölte az emlékezetéből.
Ízőrzők: Porrogszentkirály
#10250

dokumentum

A Szent László királyunkról elnevezett Porrogszentkirály Somogy megyében, Csurgótól öt kilométerre fekvő, az 1300-as évektől lakott település. Jellegzetes ételei közé tartozik a... több»

Rendező: Móczár István

#10251

dokumentum

A Gasztrokalandok Rómában című műsorban a népszerű ír származású írónő, Catherine Fulvio kalauzolja el a nézőket jelenlegi hazája, Itália varázslatos vidékeire, hogy... több»

A lázadók aranya
#10252

A lázadók aranya című ismeretterjesztő sorozat a Konföderáció elnökének, Jefferson Davisnek óriási zsákmányának, a Konföderáció kincstárának tartalmát igyekszik felkutatni,... több»

#10253

A Leepu and Pitbull című sorozatban a két autószaki a járgányok teljeskörű átalakításán ügyködik: előbbi az autó szerkezetén és felépítésén, míg utóbbi a motor és a... több»

#10254

kaland | romantikus

Az Ezeregy éjszaka meséi című sorozatban egy lefátyolozott arcú, feketébe öltözött asszony szeli át a sivatagot, hogy megtalálja azt a férfit, akit mindennél jobban szeret.... több»

#10255

történelmi

A harcos Kanbei szegény családból származott. Amikor felnőtt, Kodera Masamoto hűséges vazallusává vált. Kanbei apja gyanúba keveredett, s Kodera bizalma megingott Kanbei-ben. Arra... több»

#10256

56 Safe House  (2015)

dráma | krimi | thriller

A Safe House című drámában egy házaspár bérbe adja a rendőrségnek használaton kívüli nyaralóját. A hatóság védett házként szeretné használni a házat. A házaspár férfi... több»

#10257

dokumentum | vígjáték

Netflix

Az USA déli térségében felnőtt Theo Von komikus színpadra kívánkozó poénjai, a saját életéből vett történetek vicctollal történő kiszínezése igazi nevettető perceket okoz a... több»

Rendező: John Mallory Asher

Szereplők: Theo Von

#10258

dokumentum

A New York City Food - Régi ízek az Újvilágban című sorozat középpontjában a Nagy Alma konyhaművészete áll. Megismerhetjük a város legkedveltebb ételeit, de azt is megtudhatjuk,... több»

#10259

dokumentum

A természet ereje című ismeretterjesztő dokumentumfilm a természeti erők intenzív megmozdulásai és romboló tevékenysége folytán keletkezett természetbeli átalakulásokat mutatja be.... több»

Rendező: Lynette Singer

Szereplők: Philip Hurd-Wood

#10260

dokumentum

Az Essequibo folyó több ezer méter hosszan gomolyog ás tekereg Dél-Amerika erdeiben. A folyót a felette kanyargó esőfelhők miatt madártávlatból egyáltalán nem látni. Egy bátor... több»