Sorozatok

Új sorozat adatlapok

Északi halászok
#10381

dokumentum

Richard Gillett kapitány a hajóját és legénységét veszélybe sodorva igyekszik minél gyorsabban eljutni a legjobb rákászterületre - ehhez azonban hosszú kilométereken át zajló... több»

#10382

Az Esküvői álomruhák: Az Amsale-szalon című sorozatban az amerikai Amsale menyasszonyi ruhákat forgalmazó ruhalánc rejtelmeit ismerhetjük meg. Az itt dolgozó eladók mindent megtesznek... több»

#10383

A Biblia és irodalom című sorozatban Dr. Reisinger János irodalomtörténész a vallás és a költészet kapcsolatából született egyedi és páratlan költeményeket, a lelki vívódás... több»

Rendező: Szurdoki Erika

A hét műtárgya
#10384

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A hét műtárgya című ismeretterjesztő sorozat minden adásának egy különleges értékkel és mondanivalóval bíró műalkotás áll a középpontjában. A műtárgy művészetfilozófiai... több»

#10385

vígjáték

A Crowded című többkamerás vígjátéksorozat főszereplői egy házaspár tagjai, akik azt remélik, hogy húsz év gyereknevelés után végre magukra szánják az idejüket. Úgy tűnik,... több»

#10386

dokumentum | krimi | történelmi

A világ legbámulatosabb műalkotásai közül többnek egyszerűen nyoma veszett az idők során. Néhány mesterművet sikerült időközben újra megtalálni, de még ma is sok, titokzatos... több»

Igazán felfrissültem ettől a sorozattól, valahányszor belekukkantottam. Több ilyen is készülhetne, mert így van igazán értelme mindennek ami az ismeretterjesztést illeti...
#10387

Az Élet-halál döntések című műsorban olyan komoly élethelyzetekben való döntés elé kényszerítik a film készítői a kedves nézőt, melyre nem is biztos, hogy elsőre helyesen... több»

#10388

dokumentum

Az Élet a dokkban című ismeretterjesztő filmsorozat Alaszka, Oregon és New Jersey hajójavító műhelyeibe enged betekintést. A vállalkozások egymással és az idővel is versenyt futva... több»

#10389

dokumentum

A sorozatban a felhők társaságából szemlélhetjük meg Magyarországot. Olyan helyeket ismerhetünk fel, ahol esetleg mi is megfordultunk, ám ilyen magasságból egészen biztosan nem... több»

Rendező: Gyenes Károly

Egy nagyon különleges sorozat, ahol kis hazánk gyönyörű tájait ismerhetjük meg egy egyedi nézőpontból a levegőből. Teljes egészében drónnal készültek a felvételek. Elképesztő tájak vannak Magyarországon, amit más országok s megirigyelhetnének. A gyönyörű látvány... több»
#10390

88 Tom és Jerry  (1965)

(25) (8)

animáció | családi | rövidfilm | vígjáték

Vajon a macska és egér közötti örökös gyűlölet valóban létezik vagy a legendás mesesorozat 1965-ös felbukkanása óta van jelen a köztudatban? Tom, a mohó és olykor meggondolatlan... több»

Kislányként apukámmal együtt néztem, apa mindig nagyokat hahotázott rajta, nekem már csak ezért is szép emlék ez a sorozat, olykor még megnézem, ha valahol látom menni éppen a tv-ben, sosem lehet megunni. A régieket szeretem csak, a felújított változatnak nem tetszik a... több»
#10391

NA Alex és bandája  (2015)

(1)

vígjáték

Disney+

A kamaszokat megcélzó vígjátéksorozat főhőse Alex, aki merész, okos és nagy igazságérzettel rendelkezik. Legjobb barátja Christian és Nicole. A három fiatal most kezdi a... több»

Már régebben láttam, de eléggé tetszett... Nem tudom, így megfogott a vibe-ja.
Századfordító magyarok
#10392

dokumentum

A Századfordító magyarok című tévéfilmsorozat a magyar történelem olyan nagyságaival foglalkozik, akik valamiként hozzájárultak a nemzet fejlődéséhez - akár a politika, akár a... több»

#10393

TV-ben (Sony Movie Channel, csütörtök 01:33)

Az Egy nap a világ című tévésorozatban Nagy Sándor televíziós riporter kalandjait követhetjük nyomon. A vidám figura minden nap máshol ébred - vendéglátói minden esetben magyarok,... több»

#10394

dokumentum

A sorozat olyan mesés helyekre utaztatja el a kedves tévénézőt, ahol szinte maga a földi paradicsom valósul meg a természeti környezet tökéletessége folytán. Olyan férfiakkal és... több»

#10395

67 Enie backt  (2012)

Az Édes & egyszerű című tévéműsorban Enie van de Meiklokjes segít megtanítani bennünket kedvenc édességeinek elkészítésére, emellett neves sztárvendégei segítségével... több»

Duna anzix
#10396

NA Duna anzix  (2011)

dokumentum

A 60 részes lírai, szubjektív filmsorozat a Duna folyam útját járja be fekete-erdei forrásától fekete-tengeri torkolatáig. A Duna útja során számos nemzettel találkozik, melyek... több»

Rendező: Pozderka Ivett

#10397

A Dönts vagy meghalsz! című sorozat készítői olyan helyzeteket teremtenek a néző elé, melyek már lejátszódtak valakivel, valahol, s melyek nem éppen szerencsésen végződtek. A... több»

Kreatív, nagyon egyedi ötleten alapuló sorozat, ami szórakoztató módon tanít érdekes és fontos dolgokat a világról. Szívesen nézek meg belőle egy-egy epizódot bármikor, annak ellenére is, hogy én a kilenc kérdésből átlagosan 6-8 esetben rosszul döntök.
#10398

dokumentum

A Brutális kémia című tévéműsorban a fiatal doktorjelölt, Nagy Gergő Zoltán olyan kísérletekre vállalkozik, melyek a katalízis, az oxidáció, az égés és a fémek témaköreiből... több»

#10399

animáció

Benjamin és Otto azonnal pártfogásába veszi az állatkertbe került oroszlánkölyköket. Édesanyjukkal együtt a kisállatok is egy cirkuszhoz kerülnek, ahol senki nem ért az... több»

#10400

dokumentum

A vietnami háború az előzményektől a következményekig című dokumentumfilm-sorozat a vietnami háború eseményeit eleveníti fel - az előzményekre, a háború lefolyására és... több»