Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#10821

69 A falka  (2014)

(1) (2)

akció | dráma | krimi | thriller

HBO Max

2. évad: Négy év telt el az első évad óta. Borzalmas gyilkosság történik a határvidéken, az ügyet Dobosz ügyészre bízzák. Markowskit régi ügyek kísértik. A zsaruk által... több»

Határőrös - katonás akciókrim egy volt szocialista országból... Pár szakmát próbál meg menőként bemutatni, miután azok már kevésbé sikeresek. Szerencsére mi elég régen tartottunk itt. Persze a HBO miatt technikailag jó sorozat, aminek megvan sok előnye, és a történet is... több»
#10822

dokumentum

A Richard Hammond által koordinált izgalmas ismeretterjesztő sorozat az időjárási és légköri jelenségek fizikai hátterét igyekszik kielemezni és felkutatni. Melyik a Föld... több»

#10823

dráma

A filmsorozat a közismert tévészereplő, Danny Baker ifjúkorának szárnyalásait és mélyrepüléseit mutatja be a '70-es évek Londonjában.

#10824

85 Generation Earth  (2012)

(1)

dokumentum

Az ismeretterjesztő sorozat a világot teljes mértékben átformáló előző generáció tevékenységeire fekteti a hangsúlyt: a hatalmas várossá duzzadó falvak, az égig nyúló... több»

Ebben a dokumentum sorozatban az tetszett igazán, hogy nagyon aprólékos és odafigyel minden kisebb tényezőre. Elképesztő volt látni, hogy hova fejlődött minden és ezek hatásait is.
#10825

animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Hablaty és Fogatlan nevű sárkánya megmentik Hibbant-sziget lakóit a Vörös haláltól. Ezt követően szent célul tűzik ki maguk elé az emberek és a sárkányok kapcsolatának... több»

Helyenként igenis megüti a film szintjét, néha viszont alacsonyan alatta van. Mindent összegezve én bírom, hogy az egyes mozifilmeket, ilyen húszrészes sorozatok kötik össze...:)
#10826

dráma

A történet két szálon fut. Az egyik vonalon megismerkedhetünk a jómódú család két gyermekével, Rogyionnal és Larával, akik a vonaton találkoznak a vagyonos ügyvéddel,... több»

#10827

67 Doll és Em  (2013)

vígjáték

HBO Max

A sitcom Emily Mortimer angol színésznő Hollywoodba érkezésének vicces és szórakoztató története - a művész nem egyedül vállalkozik a nagy kalandra, hiszen elkíséri legjobb... több»

#10828

dokumentum

Joanna Lumley vezetésével ismerkedhetünk meg Európa egyik legősibb kultúrájával: a görög demokrácián át az építészettől a sportokig, de napjaink Görögországából is... több»

#10829

73 Childhood's End  (2015)

(3) (1)

dráma | sci-fi | thriller

Miután a békés idegenek megszállják a Földet, az emberiség utópisztikus világban találja magát. De vajon milyen árat kell fizetniük ezért? több»

Nagyon pofás kis minisorozat scifi köntösben. Az első résztől konkrétan leesett az állam. Remélem így fog folytatódni, mert akkor velem hosszú évekre számolhatnak. :)
#10830

animáció | dráma | fantasy | romantikus

Shirayuki különösen szép, a piros almához hasonló, vörös hajjal jött a világra. Egy nap találkozik Raji herceggel, aki azonnal beleszeret és ágyasául rendeli el a lányt. Shirayuki,... több»

Nem vagyok nagy animés, de ezt imádtam. Tipikus romantikus történet. Herceg megmente bajba jutott párját, aki nem rangos, de mégis sikerül elérni, hogy egymáséi lehessenek. Meglepően jó kikapcsolódás. Simogatja a lelkem, hogy még mindig lehet találni ilyen kis kincseket. Kár, hogy... több»
#10831

életrajzi

Az ikonikus szexszimbólum, Marilyn Monroe életének története, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálta meg a színésznő elrejteni titkait a média mindent látó szemei elől. Monroe élete... több»

Minden jöhet, ami Marilyn Monroe. Érdekes film volt, nekem tetszett, habár kissé vontatottnak tűnt. A korábban bemutatott Egy hét Marilynnel nekem sokkal jobban tetszett. Nem volt jó választás ez a színésznő.
#10832

dokumentum

A lebilincselő dokumentumfilm-sorozat a mérnökök által színre vitt bámulatos fejlesztések és technikai, ill. gépészeti fejlesztések kulisszái mögé enged betekintenünk. több»

Rendező: Stuart Elliott

Szereplők: Rob Bell, Tom Wrigglesworth

#10833

NA Die Trying  (2014)

A sorozat főhősei hajmeresztő mutatványokra kötelezik magukat, s nem riadnak vissza a feladat teljesítése közben még életük kockáztatásától sem.

#10834

77 Bibi Blocksberg  (1994)

(2)

animáció | családi | fantasy

Bibi különös családból származik: ő is és édesanyja is boszorkányok, míg apja közönséges földi halandó. Izgalmas kalandjai közepette mindig az emberek megsegítése a célja.

Gyerekkoromban imádtam, de nem tudnám megmondani, miért. Most, hogy véletlen ráakadtam, újra elvarázsoltak a rajzolt figurák, valahogy még mindig közelebb áll hozzám ez a stílus, mint a mostani animációs filmek. A története felnőtt szemmel nézve elég egyszerű, de van benne... több»
Heroes Reborn: Dark Matters
#10835

sci-fi

Öt év telt el azóta, hogy a nyilvánosság tudomást szerzett a köztük élő különleges képességű emberekről, az evókról. A Heroes: Reborn című szériát felvezető websorozat... több»

#10836

dráma | fantasy | krimi

Netflix

Lucifer, a Pokol ura nem találja a helyét, semmi sem teszi boldoggá, és unatkozik. Egy nap úgy dönt, lemond a trónról, és Los Angelesben egy nyomozó társául szegődik, hogy elnyerhesse... több»

Nálam alapszabály, hogy csak akkor írok véleményt sorozatról, ha az már végigment, mert sokat romolhat közben és nem akarok jót írni róla, ha a végét nagyon elrontják. Erre kitűnő példa volt a Hősök című sorozat, ami nagyon jól kezdődött, de a végére sokat romlott a... több»
#10837

kaland

TV-ben (Animal Planet, csütörtök 01:33)

A Discovery dokumentumfilm sorozata a showbusiness legveszélyesebb állatairól. több»

Csodálatos, hogy vannak emberek itt a közelünkben, akik közel tudnak kerülni a természethez, a vadakhoz. És baromi nagy ügyességre vall az, hogy ebből valós karriert képesek építeni. Szerintem minden részt megnézek. Eddig bejött!
#10838

67 Dinószakik  (2015)

akció | animáció | családi | vígjáték

A félig dinó, félig teherautó Ty Rux és legjobb barátja, Revvit együtt építenek fel egy jobb és nagyobb világot, és vállvetve küzdenek meg a gonosz D-Struck gépekkel, akik minden... több»

#10839

60 A galaxis őrzői  (2015)

(3)

akció | animáció | kaland | sci-fi | vígjáték

A pimasz kalandor, Űrlord az univerzum megmentésére indul egy nagyon furcsa, de annál erősebb csapat tagjaként. Vele tart a beszélő és harcias mosómedve, a humanoid faszerű teremtmény,... több»

Messze a legjobb, ami a Marvel univerzumból érkezett hozzánk...csak ennyit fűznék hozzá. De attól mindenkit óva intek, hogy a filmmel hasonlítgassa. Ne tegye. Így teljesen élvezhető, és kellemes kikapcsolódást nyújt.
#10840

dráma

A Los Angeles-i megyei kórház sürgősségi osztályán dolgozó orvosok és nővérek nem mindennapi eseteivel találkozhatunk az érdekfeszítő kórházsorozat epizódjai alkalmával.

Emlékeim szerint tetszett nekem, de a második évadba már nem kezdtem bele, egyszóval, halványuló emlék...:)