Sorozatok

Új sorozat adatlapok

#12241

53 Animália  (2007)

(1)

animáció | családi | fantasy

Az Animalia című sorozatban a tizenegy éves Zoé és Alex a könyvtárban bóklászva egyszercsak a beszélő állatok világában találja magát, s hamarosan ráébrednek, hogy valami nem... több»

Izgalmas mese egy különleges dimenzióról, ahol az állatok uralkodnak. Szimpatikus állatokkal tele.
#12244

85 A korona hercege  (2007)

(4)

dráma

1762-ben, Young-jo király palotájában az udvari hatalmasságok belső hatalmi harca dúl, aminek a trónörökös koronaherceg áldozatul esik, saját apja éhezteti halálra. Itt találkozik... több»

Szeretem a kosztümös filmeket, így ez is tetszett. A királyi udvar élete: ármánykodás, intrika, gyilkosságok, hazugságok, hatalmi harcok, felségárulás, utódlás, szerelem... minden, ami a hatalommal, uralkodással együtt járhat. Érdemes a figyelemre, pláne úgy, hogy ebben az... több»
The King Kong Show
#12245

animáció

A „The King Kong Show” egy amerikai-japán animációs televíziós sorozat, amelyet 1966 és 1969 között sugároztak. A sorozat központi alakja King Kong, a hatalmas gorilla, aki... több»

#12246

animáció | vígjáték

A „The Dick Tracy Show” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amelyet 1961 és 1962 között sugároztak. A sorozat alapjául a Chester Gould által készített „Dick Tracy”... több»

#12247

akció | családi | kaland | vígjáték

Disney+

Zack és Cody ezúttal az SS Tipton fedélzetén bonyolódik különféle kalandokba. A tengeri kiruccanást London Tipton, Mr. Moseby és barátaik társaságában töltik.

Zack és Cody sorozat elég vicces, de csak az első évad igazán jó, ahogy nőttek a Zack és Cody a fedélzeten már nem olyan szórakoztató, kezdett ellaposodni a sorozat.
The Secret Lives of Waldo Kitty
#12248

animáció | vígjáték

A „The Secret Lives of Waldo Kitty” egy amerikai animációs televíziós sorozat, amelyet 1975 és 1976 között sugároztak. A sorozat középpontjában egy macska áll, akit Waldo Kittynek... több»

#12249

vígjáték

TV-ben (RTL, csütörtök 01:33)

Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak! több»

#12250

vígjáték

A Little Britain USA című sorozatban a két brit turista, Andy és Lou Mississippi állam felé veszi az irányt, hogy nyaralásukat ezúttal ebben az államban abszolválják. Stílusukkal... több»

#12251

NA Oliver's Travels  (1995)

(1)

dráma | kaland | vígjáték

Oliver (Alan Bates) egy középkorú egyetemi tanár Dél-Walesben, aki szabadidejében megszállottan keresztrejtvényt és anagrammákat fejt. Miután elbocsájtják az egyetemről, elmegy... több»

A 90-es évek feelingje által erősen áthatott "road mini-series" Walesből Anglián át Skóciáig, ami alatt számos brit természeti szépséget és történelmi kisvárost ismerhetünk meg. Szerencsére a minisorozatban nem a mainstream brit látványosságokat láthatjuk, hanem eldugottabb... több»
#12252

animáció

Egy hatéves kislány, Kai-lan otthonába hívja barátait, hogy interaktív gyakorlatok és varázslatos történetek segítségével megismerkedjenek a kínai és az amerikai kultúra, valamint... több»

#12253

dráma

Netflix

A valóságshow az örmény származású színésznő, ill. televíziós személyiség, Kim Kardashian és családja életét mutatja be.

Szerintem megvan a maga bűnös élvezeti értéke ennek a műsornak. Igaz, nem nyújt tartalmas szórakozást, ennek ellenére néhol akár még nevetni is tudtam. Erősebb idegzetűek szerintem nyugodtan megnézhetik. :)
#12254

családi | dráma | vígjáték

A Csízió nem más, mint egy klassz diákújság, melyet öt lelkes fiatal szerkeszt. Rebecca, Michael, Noah, Amanda és Wilder suli után profi újságíróként szimatol körbe a nagyvilág... több»

#12255

NA Super Why!  (2007)

animáció

A sorozat kis hősei igyekeznek megszerettetni a gyerekekkel a könyvek világát. A történetek főhőse Wyatt, aki barátaival rendszeresen valamilyen problémába ütközik, melyet mindenáron... több»

Szereplők: Tajja Isen

Swamp Thing
#12256

NA Swamp Thing  (1990)

animáció

A „Swamp Thing” egy 1991-ben bemutatott amerikai televíziós sorozat, amelyet a DC Comics azonos nevű képregényfigurája ihletett. A sorozat középpontjában a tudós Alec Holland áll,... több»

#12257

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi

A „She-Ra: Princess of Power” egy amerikai animációs sorozat, amelyet 1985 és 1986 között sugároztak. A sorozat az egész univerzumban elterjedt „Masters of the Universe” sorozat... több»

#12259

animáció | vígjáték

A két jó barát, Maci Laci és Bubu a Jellystone Parkban élnek. Kíváncsi érdeklődéssel várják az idelátogató turistákat, s nem csekély étvággyal a kirándulók finomságokkal teli... több»

#12260

akció | animáció | kaland

A Zorró legújabb kalandjai című rajzfilmsorozat főhőse a csendes, kedves, kissé félénk előkelő uraság, Don Diego, aki ha a helyzet úgy kívánja álruhát ölt és a legbátrabb... több»