Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  

Film tartalmak

A Verseny a javából című kalandfilm New York-ban játszódik 1908-ban a technikai forradalom idején. A közönség nagy Leslie a legügyesebb és legbátrabb ... több»
Az Emberek és istenek című történelmi dráma egy algériai kis hegyi faluban játszódik a 90-es években. A helyi muszlimokkal él együtt nyolc francia cis... több»

65 Bombasiker  (1976)

A filmrendező nemrég gyógyult ki az alkoholizmusból, most pedig megakarja menteni a csőd szélén álló stúdiót. Ezért készítenek egy kiváló produkciót, ... több»

69 York őrmester  (1941)

A York őrmester című film központi figurája a farmer Alvin C. York, aki azt tervezi, hogy a nősülésig megteremti anyagi egzisztenciáját. Azonban besor... több»
Az Otthon a világ végén című dráma Michael Cunningham regénye alapján készült. Jonathan és Bobby kamaszkoruk óta elválaszthatatlanok. Jonathant az egy... több»

60 Az alkalmi turista  (1988)

Az alkalmi turista című romantikus drámába Macon-t, az útikönyvek sikeres íróját ismerhetjük meg, aki váratlanul elveszti kisfiát, maj egy évvel későb... több»

78 Messze  (2002)

A Messze című drámában Mahmutot ismerhetjük meg, aki Isztambulba érkezésekor nincstelen volt, de most már szépen helyrehozta életét. Egyik nap meglepi... több»

79 Woodstock  (1970)

A Woodstock című dokumentumfilm a korábban ismeretlen kisváros legendás fesztiváljáról mesél. 1969-ben minden megváltozott a helyiek életében, ugyanis... több»
A Ketrecharc - A leszámolás című akciófilmben egy egyetem zárt ajtajai mögött egy illegális, a legjobb harcosok számára szervezett bajnokság készül. A... több»
Az Amerikai pszichó második részének főhőse Patrick Bateman, aki sikeres és jóképű, mindene megvan, azonban az unalom ellenszerét a gyilkolásban talál... több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.