Formálódik a botrány Coppola nagyszabású új sci-fije, a Megalopolis körül a rendező állítólagos, forgatáson tanúsított viselkedése miatt

Napokkal Francis Ford Coppola Megalopolis című, saját finanszírozású filmjének cannes-i premierje előtt a The Guardian riportot közölt a forgatáson történt állítólagos visszaélésekről.

A stábtagok azt állították, hogy Coppola „régimódi” viselkedést tanúsított a nőkkel szemben, többek között az ölébe húzta őket, és egy éjszakai bulizás során megpróbálta megcsókolni a topless statisztákat. Darren Demetre, a társproducer megvédte Coppolát, mondván, hogy baráti módon arcon puszilta őket, és hozzá nem érkezett panasz. Demetre dicsérte Coppola elkötelezettségét és döntéshozatali képességét a produkció során.

Coppola 120 millió dollárt fektetett saját pénzéből a filmbe, amelyben többek között Adam Driver, Giancarlo Esposito és Nathalie Emmanuel is szerepel.

A film a közelmúltban kapta meg az első előzetesét, melyet idelent nézhetsz meg.

20 Megalopolis  (2024)

dráma | sci-fi

New Yorkban építészek egy utópisztikus jövőbeli társadalom megteremtésén dolgoznak. A megvalósítás azonban nem egyszerű, a polgármester minden erejével küzd ellene. Francis... több»