Jön az újabb John Wick spin-off, erre a kőkemény karakterre épül majd a film

Tovább bővül a John Wick-univerzum. Caine karakterét még Donnie Yen formálta meg a John Wick: 4. felvonásban, most pedig kiderült, hogy sajtát spin-off történetet kap, írja a Variety. Bár hivatalos szinopszist egyelőre nem kapott a projekt, a Lionsgate közleménye szerint a történet épp ott folytatódik, ahol a negyedik film véget ért. Caine felszabadult a High Table kötelezettségei alól, így az ő útja egészen új irányba vezet majd.

A Caine-spinoffot a Chad Stahelski és a Lionsgate közös szerződése révén fejlesztik, a rendező továbbra is aktívan részt vesz majd a munkálatokban, noha a pozíciója egyelőre nem tisztázott.

“Rendkívüli élmény volt dolgozni a negyedik filmen. Ezek a filmek azért hatnak olyan mélyen, mert hozzám hasonlóan Chad, Basil és Erica is arra hajt, hogy olyan akciókat, harcokat és kaszkadőrmutatványokat hozzanak létre, amelyek nemcsak izgalmasak, ötletesek és művésziek, hanem kifejezik a karaktert, a történetet és az érzelmeket is. Caine egy hihetetlen karakter kísérteties múlttal, és izgatottan várom, hogy visszatérjek a szerepbe” - nyilatkozta a szerep kapcsán Donnie Yen.

A franchise következő filmje, a Ballerina ugyanakkor csupán 2025 júniusában debütál majd.

akció | krimi | thriller

John Wick neve hallattán mindenki megborzong az alvilágban, hiszen tudják, ha a visszavonult bérgyilkost felbőszítik, akkor bizony képes az egész várost csatatérré változtatni,... több»