Mától a Netflixen: A 2. évaddal folytatódik a platform 100%-os sorozata

Már majdnem négy éve, 2020 októberében került fel a Netflixre a nagy sikerű Zeusz vére című felnőtt fantasy animációs sorozat első évada. Most pedig végre láthatod a második évadot!

Charley Parlapanides és Vlas Parlapanides testvérek alkották meg a Zeusz vére című epikus akciósorozatot, amely az ókori Görögországban játszódik. A görög mitológián alapuló cselekmény Hérónt követi, egy fiatalembert, aki megtudja, hogy ő Zeusz fia, és meg kell mentenie a világot egy démoni seregtől.

Ez a korszak az utóbbi években egyre népszerűbbé vált az olyan videojátékoknak köszönhetően, mint a God of War és a Hades, valamint az olyan sorozatoknak és filmeknek köszönhetően, mint a Percy Jackson és az olimposziak a Disney+-on és a Netflix hamarosan induló Kaos-sorozata.

A sorozat a debütálását követően azonnal nagy rajongótáborra tett szert, a kritikusok és a közönség is elismerően nyilatkozott róla. A Rotten Tomatoes oldalán nem kevesebb, mint 100 százalékon áll a sorozat értékelése.

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

Hogy végleg elhagyja az alvilágot, Hádész tervet eszel ki, hogy átvegye Zeusz helyét, újra egyesüljön szeretett Perszephonéjával, és uralkodjon az Olümposzon. több»