Mától a Netflixen: Szex, botrányok és hazugságok az új dokumentumfilm-sorozatban

„Az élet rövid. Legyen viszonyod." Ezzel az öt szóval a The Ashley Madison Agency, a házasságtörést keresők számára létrehozott online társkereső szolgáltatás bombasztikus üzleti ajánlatot tett közzé. A Netflix mától streamelhető új doku-sorozata, az Ashley Madison: Szex, hazugságok és botrányok bemutatja, mi történt valójában.

A cég merész felhívása sokakat dühített fel, de még többeket vonzott, dollármilliókat hozott az üzletnek, és végtelen médiafigyelmet keltett. Néhány évig úgy tűnt, hogy az Ashley Madison sikerének nincs határa – aztán, hasonlóan egy mocskos szerelmi viszonyhoz, minden összeomlott.

Az Ashley Madison: Szex, hazugságok és botrányok című sorozat egy olyan weboldal felemelkedésének, bukásának és újjászületésének a krónikája, amely számtalan párra és családra gyakorolt mély hatást. Az egykori alkalmazottakkal és ügyfelekkel készített interjúkkal tarkított doku-sorozat kíméletlenül mutatja be, mi történik, ha egyszerre több millió titok kerül napvilágra, olyan emberek szemszögéből elmesélve, akik első kézből tapasztalták mindezt. A sorozatot Toby Paton rendezte. 

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

Amikor az Ashley Madisont, a házasságtörő viszonyokat kereső emberek társkereső oldalát feltörik, felhasználók millióinak intim adatai kerülnek nyilvánosságra, ami... több»