Blake Crouch 2016-ban megjelent bestsellerének adaptációjára éveket kellett várniuk a rajongóknak, mától viszont végre elérhető az Apple TV+-on a Sötét anyag.

A Sötét anyagra alighanem méltán hivatkoztak a kritikusok úgy, mint az évtized sci-fijére. A sorozat Jason Dessen fizikus, professzor és családapa történetét követi, akit egy éjszaka, miközben hazafelé sétál Chicago utcáin, elrabolnak, majd titokzatos módon a saját életének egy alternatív változatában köt ki.

A visszatérés azonban egyáltalán nem egyszerű, családja pedig veszélyben van, hiszen hősünknek a legnagyobb ellenségével kell szembenéznie, akit valaha ismert, mégpedig önmagával.

Az Apple még 2020-ban jelentette be, hogy elkészül a produkció, zöld utat viszont csak 2022-ben adtak a forgatásnak, amely még ugyanabban az évben vette kezdetét Chicagóban.

Jakob Verbruggen és Roxann Dawson rendezésére ugyanakkor kétségkívül megérte várni, hiszen a sorozat főszerepében Jennifer Connelly, Joel Edgerton, Alice Braga, Jimmi Simpson, Oakes Fegley, Dayo Okeniyi és Amanda Brugel látható.

A Sötét anyag mától tehát elérhető a platform műsorkínálatában, a kilenc epizódból álló sorozat mafabos adatlapján található AppleTV+ ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | sci-fi | thriller

Jason fizikus, professzor és családapa, akit elrabolnak élete egy alternatív változatába, és hamarosan rémálommá válik, amikor megpróbál visszatérni a saját valóságába az... több»