Netflix: 91 országban került a top10-be az új sikerfilm, ezek voltak az elmúlt hét legnézettebb tartalmai (május 6-12, 2024)

Nagyon úgy tűnik, hogy a humoros műsorok továbbra is a legkedveltebb tartalomnak számítanak a Netflix előfizetői körében, az Égessük le Tom Bradyt! ugyanis 13,8 millió megtekintést ért el a május hatodikai debütálása óta.

Ami viszont ennél is kiemelkedőbb, az a Brooke Shields főszereplésével készült A menyasszony anyja című romantikus vígjáték. Mark Waters rendezése 26,7 millió megtekintést produkált. A film története egyébként egy meglehetősen idilli szituációt dolgoz fel. Emma hazatér Londonból, ahol váratlanul bejelenti családjának, hogy megházasodik. Édesanyja, Lana azonban képtelen csak úgy beletörődni a dologba, miután megtudja, hogy lánya épp annak a férfinak a fiához készül hozzámenni, aki összetörte a szívét.

Mindemellett érdemes említést tennünk még Jerry Seinfeld legújabb vígjátékáról, a többek között Melissa McCarthy, Hugh Grant és James Marsden főszereplésével készült Cukormáz nélkül 8,8 millió megtekintéssel zárt.

Az izgalmakról ezúttal A spanyol futár című thriller gondoskodott. Daniel Calparsoro thrillere 7,5 millió megtekintéstért el. A film szövevényes története a korrupció világába kalauzolja a nézőt, amelyben egy futár egyre nagyobb vagyonra tesz szert a Spanyolországban kialakult ingatlanpiacnak köszönhetően.

A nem angol nyelvű filmek listáján Olaszország két helyet is megszerzett, a Gyönyörű lázadó Gianna Nannini életét bemutató életrajzi film a kilencedik helyen debütált (1,3 millió megtekintés), míg A könnymester legendája című romantikus dráma a lista hatodik hetében a tizedik helyet szerezte meg (szintén 1,3 millió megtekintés).

#4

31 Az Asunta-ügy  (2024)

(5)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

A dokumentumfilm Asunta Basterra meggyilkolásának történetét tárja fel, ami 2013-ban sokkolta Spanyolországot és a világot. több»

5,3 millió megtekintés (nem angol nyelvű műsorok mezőnye)
#3

29 A spanyol futár  (2024)

(6)

thriller

Netflix

Egy futár sikerének története, ahogy a korrupció létráján kapaszkodik felfelé. Mindezt a Spanyolországban uralkodó ingatlan-helyzet és az euró megérkezése teszi lehetővé. több»

7,5 millió megtekintés (nem angol nyelvű filmek mezőnye)
#2

vígjáték

Netflix

Tom Brady szembenéz a beszólásokkal ebben az élőben közvetített, sztárokkal teletűzdelt stand-up műsorban, amelynek házigazdája Kevin Hart. több»


Szereplők: Kevin Hart, Tom Brady
13,8 millió megtekintés (angol nyelvű műsorok mezőnye)
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lana lánya, Emma visszatér Londonból, és bejelenti, hogy a jövő hónapban férjhez megy. A dolgok még bonyolultabbá válnak, amikor Lana megtudja, hogy a férfi, aki elrabolta Emma... több»

26,7 millió megtekintés (eredeti angol nyelvű filmek mezőnye)