Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (május 20-26)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók most is elhozzák a filmek és sorozatok sokrétű kínálatát otthonaink képernyőire, olyan újdonságokkal tarkítva, amelyeket még eddig nem láthattunk. A Netflix jóvoltából érkezik az Atlas Jennifer Lopez főszereplésével, folytatódik az AppleTV+ saját gyártású sorozata, a Próbálkozások, valamint megismerhetjük egy ikonikus banda történetét a Disney+ The Beach Boys című dokumentumfilmjéből. Listánkban az egyes szolgáltatók kiemelt tartalmait gyűjtöttük össze, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden produkció egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dokumentum | életrajzi | zenés

Disney+

Dokumentumfilm soha nem látott felvételekkel és új interjúkkal, amelyeket a zenekar tagjaival, Brian Wilsonnal, Mike Love-val, Al Jardine-nal, David Marks-szal és Bruce Johnstonnal... több»

A The Beach Boys a legendás zenekar előtt állít emléket, amely forradalmasította a popzenét. Az általuk teremtett ikonikus, harmonikus hangzás megtestesítette a kaliforniai álmot, és generációkon át magával ragadta a rajongókat. A dokumentumfilm a szerény családi kezdetektől kezdve követi nyomon a zenekart, és eddig soha nem látott felvételeket és teljesen új interjúkat tartalmaz Brian Wilsonnal, Mike Love-val, Al Jardine-nal, David Marks-szal, Bruce Johnstonnal, valamint a zeneipar más kiemelkedő személyiségeivel, köztük Lindsey Buckinghammel, Janelle Monáe-val, Ryan Tedderrel és Don Was-szal.
#5

dokumentum

Max | TV-ben (ID Invest. Disc., csütörtök 01:33)

A doku-sorozat feltárja a Nick Carter elleni szexuális zaklatás vádjával kapcsolatos botrányt és a bátyja, Aaron személyes csatáit, beleértve a mentális egészségügyi... több»

A négyrészes dokumentumfilm-sorozat Nick és Aaron Carter életét, karrierjét és kapcsolatait tekinti át, a hírnév csúcspontjától kezdve az elmúlt évek tragédiáin át a címlapokra kerülő eseményekig, köztük a Nick Carter ellen felhozott szexuális zaklatási vádakig.
#4

dokumentum

Amazon Prime Video

A haditengerészet és a tengerészgyalogság veteránjait és legújabb repülőszázadát ismerhetjük meg, amint intenzív kiképzésen vesznek részt, és egy szívbemarkoló... több»

Rendező: Paul Crowder
Az Amazon MGM Studios és az IMAX új dokumentumfilmje egy évet mutat be a haditengerészet elit repülőbemutató századával. A pilóták több mint 75 éve kápráztatják el az embereket szerte a világon - és most mindenki együtt szárnyalhat velük.
#3

dráma | romantikus | vígjáték

Apple TV+

A következő fejezet egy hatéves időugrás után játszódik. És miközben Nikki és Jason végre felépítették a családot, amire mindig is vágytak, egy új kihívással kell... több»

A 4. évad hat évvel az előző után játszódik. Kedvenc párunknak sikerült felépítenie a családot, amiről mindig is álmodtak, de mostanra két gyermekük felnőtt, és a tinédzserek nevelése már egy egészen más tészta.
#2

59 Atlas  (2024)

(18)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»

Az Atlas egy sci-fi akció-thriller, amelyet Brad Peyton rendezett Leo Sardarian és Aron Eli Coleite ötletéből. A film főszereplői Jennifer Lopez, Simu Liu, Sterling K. Brown és Mark Strong. A történet szerint Atlas, aki mindig is kívülálló volt és gyűlöli a mesterséges intelligenciát, egy küldetésre indul egy renegát robot elfogásáért - viszont végül lehet, hogy pont az A.I. kell az emberiség megmentéséhez.
#1

73 Tökéletes napok  (2023)

(2) (5)

dráma

Mozikban | Telekom TVGO | Cinego

Hirayama (Koji Yakusho) látszólag tökéletesen elégedett egyszerű tokiói WC-takarítói életével. A szigorúan strukturált napi rutinján kívül a zene és a könyvek iránti... több»

A Tökéletes napok egy dráma, amelyet Wim Wenders rendezett Wenders és Takuma Takasaki forgatókönyvéből. A japán és német koprodukcióban készült film Hirayama (Kōji Yakusho), egy tokiói nyilvános vécétisztító mindennapi életét követi nyomon.