Top10 a Netflixen: Ezt a 4 filmet és sorozatot nézi most az egész világ, egy sorozat dominál a platformon (április 29-május 5, 2024)

A hét legnézettebb címeit és a toplisták előkelőbb helyein szereplő alkotásokat szemlézzük. A Szarvasbébi még mindig tartja vezető pozícióját 18,6 millió megtekintéssel!

A sorozat ezzel már 3. hete áll az angol nyelvű sorozat lista élén. Stephen King pedig egyenesen "az egyik legjobb dolognak nevezte, amit valaha láttam".

A nem angol nyelvű listán a sorozatok közt második helyen az indiai Csillogó gyémántok - Kurtizánok birodalma sorozat áll, a BAFTA-díjas Sanjay Leela Bhansali korabeli drámája, amely az 1920-as évek kurtizánjainak életét, szerelmeit és tragédiáit követi nyomon. A sorozat az eddigi legnagyobb indiai szkriptes sorozatpremier 4,5 millió megtekintéssel világszerte, és 43 országban a Top 10-ben szerepel!

A filmeknél Jerry Seinfeld fergeteges filmje, a Pop-Tart születéséről szóló Cukormáz nélkül talán nem éri el Ken Burns történelmi pontosságának szintjét, de attól még valóságos - és igen látványos. A filmben olyan vígjáték sztárok játszanak, mint Melissa McCarthy, Amy Schumer vagy Hugh Grant. 7,1 millió megtekintéssel az angol filmek listájának első helyén debütált.

Szintén ezen a héten nyitott a Talpig férfi, Jeff Daniels és Diane Lane főszereplésével, 6,3 millió megtekintéssel a második helyen debütált az angol TV listán. 

Az Asunta-ügy (Spanyolország) című, true crime ihletésű limitált sorozat 11,9 milliós nézettséggel már második hete őrzi első helyét a nem angol nyelvű sorozatok közt. 

A nem angol nyelvű filmek listáján a nézők továbbra is a szerelmes sztorikat részesítették előnyben. Az Emlékezetes nászút(Kuvait) című romantikus vígjáték ugyanis 14 milliós megtekintéssel az első helyen debütált!

#4

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy friss házaspár a nászútjukon döbben rá, hogy valójában teljesen különbözőek. De vajon az ellentétek vonzzák egymást? több»

#3

életrajzi | történelmi | vígjáték

Netflix

A Kellogg's és a Post gabonapehely-gyártók esküdt ellenségek. Versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeliről alkotott elképzeléseinket. több»

#2

31 Az Asunta-ügy  (2024)

(5)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

A dokumentumfilm Asunta Basterra meggyilkolásának történetét tárja fel, ami 2013-ban sokkolta Spanyolországot és a világot. több»

#1

27 Szarvasbébi  (2024)

(6)

dráma | életrajzi

Netflix

A történet Richard Gadd író és előadóművész eltorzult kapcsolatát követi nyomon női zaklatójával, és annak hatását, ahogyan végül kénytelen szembenézni egy mélyen... több»