Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 20-26)

Rohanó és kiszámíthatatlan világunkban egy dolog biztos - a Netflix hétről hétre eláraszt minket a legújabb streaming premierekkel. Műfajokban, stílusokban ezúttal sem lesz hiány, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább fekvő tartalmakat. A következő hét egyik legnagyobb dobása Jennifer Lopez Atlas című filmje lesz, amiben egy sötét jövőképet láthatunk. Listánkban a szolgáltató eredeti tartalmaira összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden érkező film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

dokumentum | krimi

Netflix

Latin-Amerika legbizarrabb és legambiciózusabb pénzügyi platformjának keletkezése, növekedése és bukása, amelyről kiderül, hogy nagyrészt excentrikus alkotójának hű... több»

A világjárvány pusztítását követően egy frusztrációtól és bizonytalanságtól átitatott világba megérkezik egy férfi, aki felrázza a piacokat - és az emberek tudatát - egy olyan kezdeményezéssel, amely átfogja az oktatást, a pénzügyi szférát és a spirituális fejlődést. A dokumentumfilm Latin-Amerika legbizarrabb és legambiciózusabb pénzügyi platformjának születését, növekedését és összeomlását mutatja be, pontos portrét adva különc alkotójáról, Leonardo Cositortóról.
#5

59 Kedves démonom  (2024)

(1)

animáció | dráma | kaland

Netflix

Egy középiskolás diák élete váratlan fordulatot vesz, amikor találkozik egy démonlánnyal, aki az emberek világában kutat. több»

 A japán Yamagata prefektúrában élő elsőéves középiskolás Hiiragi arra vágyik, hogy jól kijöjjön másokkal, és képtelen nemet mondani, ha valaki kér tőle valamit. Hiába próbál mindent megtenni másokért, ez sosem megy jól, így nem marad senki, akit a barátjának nevezhetne. Egy nyári napon, amikor sikertelenül teljesít egy újabb kérést, találkozik egy Tsumugi nevű oni lánnyal, aki azért jött az emberek világába, hogy megkeresse az édesanyját. A lány szabadszellemű, és teljesen ellentétes Hiiragival.
#4

dokumentum

Netflix

Három egykori különleges katona – az amerikai hadsereg Rangerje, a brit különleges erők operátora és az amerikai haditengerészet Sealje – nyomában járhatjuk a világot, hogy... több»

Ez a dokumentumfilm-sorozat a világ katonai harci erőit vizsgálja, hogy megnézze, hogyan készülnek fel a veszélyes küldetésekre, és milyen speciális felszereléseket használnak.
#3

valóságshow

Netflix

Ingatlanügynökök csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak. több»


Szereplők: Daniel Daggers
Daniel Daggers ingatlanmogul és ambiciózus ügynökcsapata a DDRE Globalnál a londoni luxusingatlanok piacát veszi górcső alá és állítja kihívás elé a vadonatúj Netflix-sorozatban, a London eladóban. A tehetséges csapat nekivágott, hogy meghódítsa a high-end ingatlanpiacot Mayfair előkelő utcáitól a Holland Park exkluzív enklávéjáig, miközben követjük a csapatot, ahogyan eligazodnak magánéletük szövevényes útjain, valamint igyekeznek érvényesülni a luxusingatlanok csillogó világában.
#2

45 Jó kezekben 2.  (2024)

(1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy újraegyesült apa és fia egy tragédia után újrakezdi az életét, de vajon sikerül-e betölteniük a szeretett feleség és anya által hagyott űrt? több»

Melisa elvesztése után Fırat és Can megpróbálnak egy aprócska világot teremteni maguknak. Megfogadják, hogy soha nem felejtik el Melisát. Két friss lakótárs, apa és fia, mi több, két haver lesz belőlük, akiknek közös a bánatuk. Egy évnyi nehézség után Fırat olyan véletlenekkel szembesül, amelyek hatására újra rátalál a szerelem, és valaki új belép az életükbe.
#1

59 Atlas  (2024)

(18)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Egy sötét jövő, ahol egy mesterséges intelligenciával rendelkező katona úgy dönt, hogy a háborút csak úgy lehet megszüntetni, ha kipusztul az emberiség. több»

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez), egy briliáns, de kívülálló adatelemző, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben, csatlakozik egy küldetéshez, hogy elfogjon egy renegát robotot, akivel rejtélyes, közös múltja van. Ám amikor a tervek balul sülnek el, egyetlen reménye, hogy megmentse az emberiség jövőjét a mesterséges intelligenciától, ha megbízik benne.