Végre premierdátumot kapott a Mortal Kombat 2

A Warner Brosnál nem pihennek, premierdátumot kapott a Mortal Kombat 2.

A New Line már 2022 januárjában bejelentette, hogy a folytatás forgatókönyvén Jeremy Slater dolgozik, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Godzilla x Kong: Az új birodalom, Holdlovag és Az Esernyő Akadémia.

A rendezői széket ezúttal is Simon McQuoid foglalhatta el, aki a Variety-nek adott 2021-es interjújában már elárulta, hogy milyen karaktereket szeretne behozni a második részben. „Az ok, amiért [Johnny Cage] nem szerepel az eredeti filmben, az az, hogy ő egy olyan óriási személyiség, hogy szinte saját gravitációs mezeje van. Az volt az érzésünk, hogy ő kissé kibillentené az egyensúlyból. Kitanáról ugyanannyit kérdeznek, mint Johnny Cage-ről. Rengeteg érdekes karakterrel, történettel és anyaggal lehet dolgozni” - nyilatkozta a rendező.

A Mortal Kombat 2 tehát 2025 októberében debütál majd, a film főszerepeiben Karl Urban, Hiroyuki Sanada, Jessica McNamee, Damon Herriman, Tadanobu Asano, Tati Gabrielle és Mehcad Brooks lesznek láthatók.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi... több»